OK
×
Actievoerder
Marjolijn Maathuis

Steun mijn allereerste 10 kilometer in pink!

Ik ren op zaterdagavond 30 juni 2012 mijn allereerste 10 kilometer in pink tijdens de Utregse Meidenloop. Daarbij kan ik jouw steun heel goed gebruiken. Niet alleen omdat rennen met supporters zeer motiverend werkt, maar ook omdat je door mij te supporten nog een zeer goed doel support: het Helen Dowling Instituut . Het Helen Dowling Instituut helpt mensen met kanker en hun naasten de ziekte kanker emotioneel te verwerken. Een doel dat ik van harte steun!
Marjolijn Maathuis
Blessure is hardnekkiger dan gedacht. Daarom vorige week bij sportmasseur langs geweest. Wie zegt dat sportmassage lekker is, is niet wijs. Man,wat doet dat pijn. Is voor goede doel: weg met die blessure! Waarschijnlijk veroorzaakt door mijn nieuwe loopschoenen :( Vandaag op advies van de sportmasseur langs LaFoot geweest voor een voetanalyse. Hoop duidelijkheid, ik ren op verkeerde (nieuwe) schoenen. Die moeten de prullenbak in, want doen alleen kwaad. Moet steunzolen, om wat stutwerk te verrichten. Die zijn alleen niet klaar voor 30 juni, dus lopen op mijn oude schoenen is het advies. Want ik zal die 10 km rennen. Gaat lukken!
Marjolijn Maathuis
Goed nieuws, blessure blijkt mee te vallen. Volgens fysiotherapeut lichte kneuzing, moet wel rustig aan doen, maar kan gewoon doortrainen!
Marjolijn Maathuis
Ik lag helemaal op schema. Netjes leg ik al weken mijn kilometers zonder problemen af. Braaf met @rennenmetevy zodat ik exact op 30 juni in staat moet zijn 10 km te rennen voor het goede doel, niets aan de hand. Zelfs eerste donaties binnen. Heel blij en vol vertrouwen.En dan, als je het niet verwacht: een blessure. Nee, niet nu! Dus morgen naar de fysiotherapeut en duimen dat het meevalt. Al moet ik kruipen, ik zal en wil die 10 km afleggen. Voor mezelf en bovenal voor jullie. Duimen jullie met me mee?
dakje met Geef-logo
opgehaald van
0%

donaties

0

dagen te gaan

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie