OK
×
Actievoerder
Stichting Kifaia

Steun Gaza in de strijd tegen corona en doneer!

Waar we zo bang voor waren is gebeurd: de eerste coronagevallen in Gaza. Dit kunnen de inwoners, al 15 jaar onder blokkade en met een gezondheidszorg die op instorten staat absoluut niet hebben. De zorgmedewerkers van onze samenwerkingspartner, de Palestinian Medical Relief Society (PMRS) proberen verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan én zelf gezond te blijven. Hiervoor zijn grote hoeveelheden medische hulpmiddelen (waaronder beschermende kleding) nodig. Steun PMRS in haar strijd tegen corona in Gaza en doneer!

Stichting Kifaia logo 2

Stichting Kifaia

Stichting Kifaia steunt de Palestinian Medical Relief Society (PMRS) Gaza. De PMRS is een lokale en onafhankelijke organisatie. Sinds de jaren zeventig verleent de PMRS gezondheidszorg op de Westelijke Jordaanoever en in Gaza. Van zuigelingenzorg tot zorg voor ouderen, mensen met een handicap of een chronische ziekte. Laagdrempelig, dicht bij de mensen en gratis.

Stichting Kifaia steunt hen met met geld en door Nederlanders te informeren over de Israëlische bezetting van Palestina en de schendingen van internationaal recht en mensenrechtenverdragen.

Gaza met eigen ogen
Stichting Kifaia krijgt als een van de weinige Nederlandse organisaties (vooralsnog) toegang tot Gaza. Wat we vertellen, hebben we daar zelf gezien, gehoord en ervaren. De gesprekken met mensen en bezoeken aan plekken in Gaza zijn terug te lezen in onze nieuwsbrieven en te zien in onze video’s. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.022 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
102%
28

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Stichting Kifaia
Stichting Kifaia

€ 1.022,50 opgehaald