OK
×

NOOD-oproep steun aan ernstig zieke of gewonde huisdieren!

HELP HELPEN - Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn (ANBI en CBF) krijgt dagelijks (24 uur per dag en 7 dagen per week!) NOOD-aanvragen voor financiele steun voor ernstig zieke of gewonde (levensbedreigende) huisdieren van mensen in minima situatie. Huisdier eigenaren die nog in goede periode een dier hebben aangeschaft. De aanvragen rijzen op dit moment de pan uit! Help helpen, samen staan we sterk. 

De stichting steunt verschillende medische acute situaties, zoals aanrijding huisdier, acute baarmoederontsteking, katten die niet meer kunnen plassen en het uitschreeuwen van pijn, gebitten die zonder medische ingreep niet meer te redden zijn, waardoor ze niet meer kunnen eten. Enzovoort, enzovoort. Huisdiereigenaren kunnen digitaal via onze website een aanvraag indienen. Maar de stichting  bespreekt elke casus altijd met de dierenarts en onderhandelen natuurlijk het behandeltarief.

Vele dierenartsen en specialisten in het land weten de stichting 24/7 via het noodnummer te bereiken met de vraag om steun voor een huisdier dat ziek of gewond bij ze wordt binnengebracht. De verontruste eigenaar heeft geen of onvoldoende geld voor een behandeling.  Dan maar inslapen? Ècht niet, zeker niet als een dier met reële behandeling weer een gezond leventje voor zich heeft. Het aantal aanvragen stijgt op dit moment de pan uit, mogelijk ook omdat in deze crisistijd veel huisdiereigenaren in financiële problemen zijn geraakt.

Lees meer over het mooie en dankbare werk via www.huisdierenwelzijn.nl. Wordt donateur en werk met de stichting samen aan een beter dierenwelzijn. Ook zijn wij heel dankbaar met een éénmalige donatie. Natuurlijk kunt u ons vragen stellen via info@huisdierenwelzijn.nl.Wij zijn een transparantie organisatie en staan open voor uw vragen en betrokkenheid.

Alvast heel veel dank voor uw aandacht! Groet van team Huisdierenwelzijn.

#dieren #corona #huisdieren #helpen #goededoel #doneren #vrijwilliger #medisch #ouderen #noodhulp #dierenwelzijn

Anoniem aan teamlid Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn - Because we Care

€ 25

18-01-2022

dakje met Geef-logo
€ 157 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
waarvan € 25 via Geef.nl
31%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie