OK
×
Actievoerder
Kim van Poppel

Steun de M.A Run

Help mee het jaarlijkse evenement dat mensen met een beperking een onvergetelijk weekend biedt voort te bestaan. Een evenement dat twee uitersten samen brengt met een speciaal doel dat zich richt op het bij elkaar brengen van mensen en verbindingen tot stand te houden. Het evenement brengt mensen met een beperking en "de ruige motorwereld" samen. Daarnaast een ieder die graag betrokken is bij dit evenement. Dit wordt gerealiseerd door een motor tocht met zijspan wagens. Daarnaast een karaoke avond. In het motto van samen staan we sterker draagt uw gift bij aan dit evenement waar voor velen zoveel plezier ontstaat. Zo bezorgen we ook dit jaar mensen met een beperking een onvergetelijk weekend!

Deze tijdelijke inzamelactie wordt georganiseerd door leerlingen van het Gilde opleidingen die zich onder de naam Go Together presenteren. De komende 10 weken zetten wij ons stevig in financiele steun te kunnen bieden aan deze kanjers. De opbrengst gaat volledig naar de M.A run. 

gotogether@ma-run.nl

Maria Auxiliatrix Run logo 2

Maria Auxiliatrix Run

De Maria Auxiliatrix Run (M.A Run) organiseerd jaarlijks een evenement te Venlo dat mensen met een beperking met de ruige motorwereld samenbrengt. Daarbij een ieder die betrokken wil zijn. Dit door het organiseren van een feestelijk weekend waar een karaoke avond wordt georganiseerd. Daarnaast vindt er een zijspantoer plaats waarbij motorrijders mensen met een beperking meenemen in hun zijspan. Door een financiele bijdrage te geven kan dit evenement blijven bestaan! 
Wij als studenten van het Gilde opleidingen te Roermond gaan de komende 10 weken zoveel mogelijk geld ophalen voor deze kanjers. Onze groep heet Go together. Zelf organiseren wij 9 april een veiling bij "De witte steen" te Venlo.  Uw donatie wordt ten zeerste gewaardeerd! Voor interesse in het doneren van goederen kunt u contact met ons opnemen via het mail adres gotogether@ma-run.nl.
Alvast bedankt.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 25 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
2%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Kim van Poppel
Kim van Poppel

€ 25 opgehaald