OK
×
Actievoerder
marcha jager

Steun de katten in Nederland vandaag nog!!!

Heb een hart voor de katten in Nederland.Steun de zwerfkatten zodat ze goede medische zorg krijgen en daarna mischien wel geplaatst kunnen worden in een leuk gezin.Want elke kat verdient toch een liefdevol thuis?Denkt u hier hetzelfde over?Dan kunt u de Nederlandse Katten bescherming steunen door een bedrag over te maken.
Kattenbescherming Nederland (Stichting) logo 2

Kattenbescherming Nederland (Stichting)

Kattenbescherming Nederland is een ideële organisatie die zich inzet voor het welzijn van katten in Nederland in zijn algemeenheid en van zwerfkatten in Nederland in het bijzonder. Kattenbescherming Nederland specialiseert zich in schuwe, oude katten al dan niet met gezondheidsproblemen, onzindelijke katten en gehandicapte katten. Iedere kat heeft recht op een goede verzorging en moet een kans krijgen om een nieuw baasje te vinden. Doel is om noodlijdend en hulpbehoevende (zwerf)katten op te vangen en ze onderdak, goede verzorging en veel liefde te geven.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 15 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
1%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
marcha jager
marcha jager

€ 15 opgehaald