OK
×
Actievoerder
Sjors den Boogert

Steun ChildslifeInternational

Het is gelukt de dam tot dam is uitgelopen in een tijd van 1:24:15. Het geld wordt overgemaakt. iedereen bedankt!! Groeten sjors
Sjors den Boogert
17-09-2011 15:30
hallo,

nog 68 euro tot de 100% maar ben heel blij, al zoveel te kunnen ophalen. Ik ga morgen mijn best doen!

Hartstikke bedankt voor je bijdrage namens die kinderen die het heel hard nodig hebben, wil je weten wat er met het geld wordt gedaan?

Beroepsopleiding Kibera- project & sponsorgeld informatie

Project
Veel van de kinderen die in Kenia wonen, zijn na het voltooien van de basisschool niet in staat om verder onderwijs te volgen. Wanneer je wees bent of een van de vele kinderen in een groot gezin, wanneer er simpelweg geen geld is, kan je niet meer naar school… Praktische training - om een vaste baan te kunnen vinden of een eigen bedrijfje te starten - biedt hen dan de beste kansen op een betere toekomst. ChildsLife ondersteunt daarom diverse beroepsopleidingen in Kenia.

In de sloppenwijk Kibera in Nairobi wonen naar schatting meer dan een miljoen mensen. De meesten moeten rondkomen van minder dan een euro per dag en de hoeveelheid mensen besmet met HIV ligt erg hoog. Opgebouwd uit krotten, zonder riolering en zonder waterleiding zijn de levensomstandigheden hier onvoorstelbaar zwaar.

ChildsLife heeft met hulp van belangrijke sponsoren als de Eureko Achmea Foundation, de ASML Foundation, de Turing Foundation en de ASN Foundation daarom juist hier een beroepsopleiding opgezet. Met gesponsorde diensten, lesmaterialen en het opzetten van een shop kunnen de kosten voor deze opleiding laag gehouden worden. Alle studenten zullen, naast hun beroepsgerichte lessen, tevens deelnemen aan 'Business Classes', waar ze onder andere onderwezen worden in het opstellen van een sollicitatie brief, hun Engelse woordenschat uit kunnen breiden en leren hoe ze zichzelf kunnen presenteren. Een ander belangrijk onderdeel van alle opleidingen is het 'Life Skills Program'.

Trots zijn op jezelf en zelfverzekerd overkomen zijn waarden die ChildsLife de studenten mee wil geven voordat zij hun opleiding afronden. Een goede opleiding is essentieel in deze hectische markt en een erkend diploma zal ervoor zorgen dat deze jongeren onafhankelijk en zelfverzekerd die markt op kunnen. Het zou hen een kans geven. ChildsLife International gelooft dat onderwijs een van de bouwstenen is voor ontwikkeling. We weten dat we een belangrijke rol kunnen spelen in Kibera en dat wij de jeugd hier de mogelijkheid kunnen bieden om zichzelf te ontwikkelen.
kijk op de website van Childslife www.childslife.nl)

all the best !!
Groeten Sjors
Sjors den Boogert
05-08-2011 08:01
inmiddels staat de teller op 125!!

Ben erg blij om te zien dat mensen deze actie steunen!

Maar inmiddels is het nieuws over de extreme droogte en hongersnood doorgedrongen.

Childlife International vraagt u aandacht voor het volgende:

Oost Afrika lijdt momenteel onder de ergste voedselcrisis in zestig jaar. Mensen wachten al maanden tevergeefs op regen. Ook in het oosten van Kenia is de bevolking wanhopig op zoek naar water en voedsel. De mensen in deze regio zijn meestal boeren, en door de droogte verliezen zij niet alleen hun oogst, maar daarmee ook hun inkomen. Zelf voedsel kopen is dan geen optie. Ze zijn ten einde raad. ChildsLife helpt haar lokale partners in dit gebied. We leveren water en voedsel aan kwetsbare families en scholen. ChildsLife redt nu al levens. Help ons de benodigde noodhulp te bieden!
Sjors den Boogert
03-05-2011 17:13
Roemenië (nog geen 1300km hier vandaan)

Na de revolutie in Roemenië in 1989 is de economische situatie in het land weliswaar verbeterd, maar de bevolking heeft nog steeds te maken met problemen van uiteenlopende aard. Sociale voorzieningen zijn schaars in Roemenië. Vooral kinderen, gehandicapten en ouderen zijn hiervan het slachtoffer. Roemenië telt meer dan 120.000 kinderen die in de steek zijn gelaten door hun familie. De meeste van hen wonen in kindertehuizen die vaak zijn aangewezen op hulp van internationale organisaties.de training

momenteel train ik 3 dagen in de week op maandag (interval) op woensdag (duurloop 6of 7 km)en op zaterdag of zondag (duurloop 10 km of 12 km).
Sjors den Boogert
27-04-2011 20:58
ik ben zelf nog maar net begonnen met hardlopen in eerste instantie de bedoeling om aan mijn conditie te werken. Die was op dat moment tot een diepte punt gedaald. Inmiddels lukt het me aardig om 10 km hardlopen vol te houden.

sinds een week of 2 geleden kwam ik in contact met Childslife Internatonal een organisatie welke ontzettend goed werk leveren voor kansarme kinderen in derdewereldlanden. Ik las op hun website over een van de projecten die ze doen. Ik realiseerde me hoe belangrijk dat werk is dat deze organisatie doet. Het heeft me doen besluiten om zelf ook in actie te komen.


Ik heb mezelf nu een doel gesteld om de 10 mijl te lopen op 18 september in Amsterdam en dit voor deze organisatie.
dakje met Geef-logo
€ 257 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 300
85%
12

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×