OK
×

Steun Anoushka's loop voor Zeldzame Ziekten Fonds!

Vele bekende ziekten krijgen overheidssubsidie en staan in de warme belangstelling van de farmaceutische industrie. Dit is niet het geval bij zeldzame ziekten, ziekten die minder dan 1 op de 2.000 mensen hebben. In Nederland betekent dit dat er sprake is van een zeldzame ziekte als er minder dan 8.000 patiënten zijn met één bepaalde ziekte. Daarom is het moeilijk die te behandelen. Denk aan de meeste vormen van kinderkanker. Het Zeldzame Ziekten Fonds is een private stichting die geld verzamelt voor onderzoek naar zeldzame ziekten. Alleen door onderzoek kunnen we oorzaken vinden, nieuwe behandelmethoden ontwikkelen en kan de kennis over zeldzame ziekten worden vergroot. Op 16 oktober 2011 loop ik voor het Zeldzame Ziekten fonds de Amsterdam Marathon. Ik nodig je uit me te sponsoren: 1 Je belooft een bedrag voor als ik de marathon uitloop. 2 Je belooft een bedrag voor als ik de marathon binnen mijn streeftijd van 4 uur en 30 minuten loop. 3 Je belooft een (extra) bedrag voor elke minuut die ik sneller loop dan 4 uur en 30 minuten. Ter informatie: De laatste twee keer dat ik 30 km heb gelopen was dit in een tijd van 3:14 en 3:12 (De 30 van Amsterdam Noord), dus 12,2 km hierboven op in extra 1:18 minuten in de marathon lijkt mij een redelijke inschatting als ik het tempo kan vasthouden. Laat me weten hoe je me sponsort, door te mailen naar anoushkaschut@gmail.com. Dan stuur ik je na afloop mijn tijd op en wat jouw donatiebedrag wordt. Dit kun je dan direct doneren via deze site. Dank voor je support!
Anoushka Schut-Welkzijn
16-10-2011 16:51
Hardlopen van mijn eerste marathon was een succes! Heerlijk die combinatie van endorfinen opgezweept door house en samba in hartje Amsterdam. Ik was alleen maar blij, maar kreeg bij 30 k wel even krampjes, maar ben erdoor heen gelopen. Ik heb vrij constant gelopen in een totaal tijd van 4:27:16, binnen mijn streeftijd van 4:30 dus!
Ben ook erg trots op mijn zoon Boudewijn en dochter Marthe, die de 8k en 1 k hebben gelopen. Boudewijn zat bij de mannen bij de top 100, ongelofelijk voor een jongen van 11.
Alle mensen die een donatie hebben beloofd zal ik persoonlijk berichten, waarna het hier via Ideal of creditcard kan worden overgeboekt op deze site.
Vond jullie steun geweldig!
Anoushka Schut-Welkzijn
14-10-2011 09:36
Beste supporters,
Tijdens de marathonzondag 16 oktober kun je volgen waar ik ben en wat mijn tussentijden zijn. Als je in Amsterdam bent, kun je zo ook zien waar ik ben in de stad.
Download gratis de Amsterdam Marathon App op je smartphone of tablet. Kies Race en Favourite en vul bib no 10890 in (dat ben ik)!
Hartelijk dank voor alle steun en aardige mail die ik tot dusver heb ontvangen. Het is hartverwarmend!
dakje met Geef-logo
€ 2.077 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
138%
38

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×