OK
×

Sterilisatie Project Curacao 2017

Eerste sterilisatieproject van zwerfhonden en -katten Wings for Animals op Curacao!

Van 1 tot 5 november 2017 zal onze ambassadeur, dierenarts Piet Hellemans, belangeloos zwerfdieren gaan steriliseren op dit prachtige eiland.

Sterilisatieprogramma's hebben een sterke afname van het aantal zwerfdieren tot gevolg en dit is een van de doelstellingen van onze stichting!

Alleen de medicatie voor de sterilisaties van de honden en katten zullen bekostigd moeten worden en wij vragen jullie hulp hierbij.

Steun ons met een bijdrage, zodat Piet Hellemans zoveel mogelijk zwerfdieren kan steriliseren!

Door sterilisatie van zwerfdieren wordt enorm veel dierenleed voorkomen!

 

Wings for Animals logo 2

Wings for Animals

Wings for Animals, opgericht door KLM-stewardessen, ondersteunt kleine tot middelgrote projecten over de hele wereld die zich inzetten voor het welzijn van allerlei soorten dieren.Als crew komen wij in veel landen waar we dierenleed van dichtbij zien. Omdat je samen sterker bent, hebben wij onze krachten gebundeld in Wings for Animals.

Tijdens onze lay-over in het buitenland maken wij de verblijven van shelterdieren schoon, we wandelen met honden, we kammen en wassen de shelterdieren en geven ze de broodnodige aandacht.

 In onze koffers vervoeren we spullen zoals anti-parasieten medicatie, dekens en panty’s voor de moederloze neushoorntjes en olifantjes (zie onze website voor uitleg), speelgoed en snacks voor shelterdieren.

 We bieden financiële hulp zodat de projecten ter plekke hun huur, voedsel en andere benodigdheden kunnen betalen.

 Tenslotte organiseren we sterilisatieprojecten met onze ambassadeurs en dierenartsen Jolande van den Broek en Piet Hellemans. Sterilisaties en educatie verminderen namelijk het aantal zwerfdieren.

 Omdat wij makkelijk onze projecten kunnen bezoeken, zien we met eigen ogen wat er met de gedoneerde middelen wordt gedaan. Wij maken geen onnodige kosten, alle donaties gaan direct naar de dieren.

 Om dit alles te kunnen blijven doen, hebben we jouw hulp nodig! Hartelijk dank namens de dieren in nood!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.360 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
45%
60

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Annelies  Moolenaar
Annelies Moolenaar

€ 1.310 opgehaald

Geen profielfoto
Joost Wasch

€ 50 opgehaald

Geen profielfoto
Dorota Szczerbinska
Het lijkt mij de meest respectvolle manier om deze honden te helpen...mooie actie en goed begin.

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Karin van Maren
Gedurende de wintermaanden verblijf ik ieder jaar 6 maanden op Curaçao. Graag zou ik een actieve bijdrage leveren aan het sterilisatieproject

€ 0 opgehaald