OK
×
Actievoerder
Steun UMCG

Stefan gaat 100 km Omkieken!

Ik ben Stefan de Boer (48 jaar).

Sinds 2007 loop ik lange-afstanden,  Ondertussen zitten in de medaillekast o.a. 11 kruisjes van de 4daagse Nijmegen, 11x TodN, 2x Noorderrondritten  en 5x een Kennedytocht (o.a. de TodN Kennedytocht). Dit jaar heb ik voor de 1e keer een Dodentocht in Bornem uitgelopen.

Strijd
Maar de zweetdruppels en blaren die ik gekregen heb tijdens mijn tochten, zijn niets in vergelijking met de strijd die mannen en vrouwen leveren in hun strijd tegen kanker. Ook in mijn eigen familie en vrienden kring zijn we geconfronteerd met deze ziekte.

100 kilometer sponsorwandelen
Op vrijdag 27 september 2019 kan ik de 100 km van de Tocht om de Noord niet mee lopen, al had ik het graag gewild. Ik zou dan willen lopen voor Stichting Steunfonds UMCG. Ik hoop op deze manier toch een kleine bijdrage te kunnen leveren aan de Stichting Steunfonds UMCG door geld in te zamelen. 

Bijdragen om anderen betere kansen te geven?
Steun dan en doneer jouw bijdrage. Elk bedrag is welkom. En bedankt!

Het goede doel:
Stichting Steunfonds UMCG ondersteunt diverse initiatieven op het gebied van innovatie en welzijn.  Met uw hulp kan het UMCG naast topzorg ook nieuwe behandelingen ontwikkelen voor meer en betere kansen op herstel. Artsen en wetenschappers zetten zich samen in voor de beste behandelingen en zorg, zodat iedereen de beste kansen op herstel krijgt.
Het fonds is een ANBI en dat maakt geven met belastingvoordeel mogelijk.
Meer weten over het fonds of over doneren? Stuur een e-mail naar steun@umcg.nl of klik hier

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 215 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
21%
14

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Steun UMCG

€ 215 opgehaald