OK
×
Actievoerder
Arthur de Bruin

StandUp/By 2020

In de avond van 10 april, op Goede Vrijdag, staan we met een groep jongeren van de Fonteinkerk in Amersfoort op om in samenwerking met de lokale omroep EVA een media-uitzending te organiseren. Live op radio en televisie geven we mensen een stem die 75 jaar bevrijding nog steeds betekenis geven. Wat heeft het paasverhaal te maken met bevrijding? Ook willen we in deze corona-tijd mensen een hart onder de riem steken die eenzaam zijn. 

U kunt de acties van de jongeren volgen via Omroep EVA (89.2 FM/ 105.2 FM) op 10 april vanaf 19 uur tot 24 uur. De webcam van de studio is te zien op www.luistereva.nl en het tv-kanaal van EVA op de kabel. Luistert u ook?

Reageren op de uitzending kan via sociale media: Facebook en Instagram @standby.standup of door te bellen/ whatsappen naar: 0338893492/ 033-8893033

Help mee en vraag een mooie plaat aan uit de Top2000!

Stichting Hulp voor Helden logo 2

Stichting Hulp voor Helden

Hulp voor Helden - stichting KPPR bevordert het welzijn van mensen die militair of veteraan zijn. Wij maken projecten en initiatieven mogelijk die hen aandacht, erkenning en steun bieden.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.033 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
103%
30

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Arthur de  Bruin
Arthur de Bruin

€ 1.033 opgehaald