OK
×

Maak de NEC-historie zichtbaar!

Help mee aan een tastbaar stukje NEC-historie. Doneer nu voor een borstbeeld voor de grootste NEC-helden aller tijden.

Wij NEC-supporters mogen trots zijn op onze rijke clubhistorie. Een historie die tot uiting komt in het balkenshirt en de oude stadionklok. In de vaantjes, toegangskaartjes en herinneringen die menig fan verzameld heeft. Stichting De Bloedkuul wil nog een belangrijk stuk NEC-historie zichtbaar maken, door de grootste NEC-helden aller tijden letterlijk op een voetstuk te plaatsen.

Maar wie zijn die NEC-helden? Wie is de beste, de grootste, de belangrijkste speler ooit? Het antwoord op deze vraag is natuurlijk persoonlijk: ieder heeft zijn of haar eigen helden, vaak gekoppeld aan je eigen supporterstijdperk. Maar combineer je clubliefde met statistieken, dan springen er twee spelers uit: Sije Visser en Frans Janssen. De spelers met respectievelijk de meeste wedstrijden (490) en de meeste doelpunten (133) voor NEC. Spelers die een standbeeld voor het Goffertstadion verdienen, zodat we bij elke thuiswedstrijd weer even herinnerd worden aan wat ze betekend hebben voor onze club.

De gemeente Nijmegen en NEC hebben toestemming gegeven en Sije en Frans zijn zeer vereerd met dit idee. Daarmee staan alle seinen op groen. Om het financieel mogelijk te maken hebben we jullie hulp echter hard nodig. Net zoals we samen in het stadion meeleven en onze ploeg trouw aanmoedigen, vragen we nu jullie steun om deze standbeelden mogelijk te maken.

Help jij mee aan een tastbaar stukje NEC-historie?

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 9.420 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
waarvan € 6.906,28 via Geef.nl
62%
249

donaties

182

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Stichting De Bloedkuul

€ 6.906,28 opgehaald