OK
×
Actievoerder
Hans Willink

Help de Nederlandse paradarters naar het EK

De Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten (HSG) organiseert op 8, 9 en 10 mei 2020 het allereerste Europese Kampioenschap darts voor gehandicapten. We zamelen geld in, om zoveel mogelijk landgenoten te laten deelnemen.

De Vegro The Hague European Championships Disability Darts (VTHECDD) heeft de Scheveningse Lourdeskerk als decor en het belooft een spektakel te worden.

Natuurlijk wil elke Nederlandse gehandicapte darter meedoen, maar er hangt een kostenplaatje aan, zoals reis- en verblijfskosten. Dus is er geld nodig, want met PGB en zorgkosten, komt juíst deze bevolkingsgroep dat ernstig tekort.

Nou hoeven we niet alles voor ze te betalen, maar 250 euro per persoon is wel nodig. Er zijn 35 geregistreerde paradarters in Nederland, vandaar dit vrij hoge streefbedrag.

Een waterval bestaat uit druppeltjes en als we allemaal een beetje doen en sommige een beetje meer, kunnen we het redden, voordat op 14 februari de inschrijving sluit. Help je mee?

LEUKE EXTRA!
Als we het streefbedrag halen, verloten we onder alle donateurs een gesigneerd shirt naar keuze. De winnaar mag dan kiezen uit:

1. Het shirt waarin paradarter Arie van der Rassel zijn allereerste interland ooit speelde.
2. Het shirt waarin wheeler (rolstoelracer) Stefan Rusch in 2018 Europees kampioen werd.
3. Het shirt dat paralympisch snowboardster Renske van Beek droeg, tijdens de Spelen van 2018.
4. Het shirt dat voetbalvrouw Mandy van den Berg in 2017 droeg, toen zij met de Oranje Leeuwinnen Europees kampioen werd.

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 4.067 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 8.750
46%
93

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting HSG

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Hans Willink

€ 4.067,16 opgehaald