OK
×
Actievoerder
Karlijn Bunnig

Sponsorloop voor reis naar Lourdes met mensen met hiv

Lourdes sponsorloop

Lourdes is de grootste katholieke bedevaartplaats in Frankrijk, waar jaarlijks miljoenen mensen op af komen. Enkele jaren geleden is Stichting Mara met een groep mensen die leven met hiv daar naartoe gegaan. Dit is zo goed bevallen dat veel mensen mij jaren later nog vertellen wat ze daar hebben gevonden aan zelfacceptatie (en plezier). 

Dat motiveerde me om nogmaals deze reis te organiseren. Mag ik jou vragen om mij daarbij te helpen?

We gaan met drie geestelijk verzorgers en 20 deelnemers. Een ding wat alle 20 deelnemers gemeen hebben is dat ze behoefte hebben aan bezinning en bezig zijn met een zoektocht naar de rol van hiv in hun leven. Daar houdt het ook wel op: qua achtergrond, religieuze overtuiging en (seksuele) identiteit kon de groep niet meer divers zijn. Sommige zijn katholiek, anderen christen en sommigen atheïstisch. Negen van de mannen en vrouwen komen uit Afrika, zes uit het Caribisch gebied en Zuid Amerika. De anderen hebben hun wortels in Nederland liggen. Naast religieuze en culturele verschillen verschilt ook de seksuele voorkeur van de groep mensen die meegaan. De helft identificeert zich als hetero en de andere helft als LHBTI. 

Ik vertel je dit, zodat je jezelf bewust bent dat je door het steunen van ons project niet alleen individuele zingeving stimuleert maar daarnaast ook mensen een kans op echte kennismaking geeft met iemand die heel anders dan zij zelf zijn.

We gaan 23 – 30 mei een week lang naar Lourdes. Van deze week zitten we twee dagen in de bus. *Vanwege de Covid-19 crisis is de reis uitgesteld, zodra meer bekend is gaan we nieuwe datum vastleggen. 

Om het financieel mogelijk te maken hebben we alle deelnemers gevraagd wat ze zelf kunnen inleggen, met een minimum van 50 euro. Daarnaast heeft een fonds ons E5.000,- geschonken om dit mogelijk te maken. Een mooi begin maar we missen nog aardig wat. 

Om jullie te stimuleren om mij te helpen om deze droom uit te laten komen, ga ik iets doen wat voor mij echt een uitdaging is. En ik vraag jullie om mij daarbij te sponsoren. Ik ga 10,5 km te rennen tijdens de Rotterdams Marathon op zondag 5 april 2020. Dat is geen kleinigheid voor mij: mijn conditie kan op dit moment net 5 km aan. 

Mag ik op je rekenen? Dank!

Lourdes Groot Rotterdam aan teamlid Karlijn Bunnig

Wie hard loopt, bidt dubbel!

€ 100

14-02-2020

Anoniem aan teamlid Karlijn Bunnig

€ 10

06-02-2020

Anoniem aan teamlid Karlijn Bunnig

€ 100

14-01-2020

W. Helmantel aan teamlid Karlijn Bunnig

Prachtig initiatief, ik ben zelf bezig met het wandelen naar Santiago. Ik kan me goed voorstellen wat deze reis de mensen kan brengen. Veel plezier en succes op dit pad🙏

€ 10

12-01-2020

J. Smit aan teamlid Karlijn Bunnig

Goed bezig Karlijn🙌🏽

€ 25

12-01-2020

Twisted Stranger BV aan teamlid Karlijn Bunnig

€ 150

08-01-2020

B. van Leeuwen aan teamlid Karlijn Bunnig

Succes, flinke opgave. :D

€ 50

03-01-2020

T. Derckx aan teamlid Karlijn Bunnig

Succes!!

€ 10

28-12-2019

1
2
3
4
dakje met Geef-logo
€ 1.075 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
21%
31

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Mara

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Karlijn Bunnig

€ 1.075,50 opgehaald