OK
×
Actievoerder
Rinske Bakker

Sponsoring Thuispubquiz #seksualiteit van Bedmanieren.nl

Na overweldigend succes is het weer hoog tijd voor een sappige livestream Thuispubquiz #seksualiteit van Bedmanieren.nl; test je kennis tijdens een tweede editie! Kijk voor meer info over de quiz op het Facebook event en onderaan deze pagina.

Sponsor ons!

Bedmanieren.nl is op 16 januari 2017 gelanceerd. Wij van team Bedmanieren.nl werken sinds 2016 aan dit educatieve platform. Ons platform en alle daaraan gerelateerde evenementen zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Mocht je ons willen sponsoren, dan zijn we je heel erg dankbaar! Je kunt een gift doen via deze donatiepagina. Met de opbrengst bekostigen we de vormgeving van onze website en social media platforms, benodigde abonnementen voor het gebruik van rechtenvrije beelden, en natuurlijk de evenementenorganisatie. Alvast bedankt!

Kijk voor meer info op onze social media platforms Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin.

Alvast bedankt!

Liefs, Rinske Bakker (founder), Lisanne Hummel (co-founder), Feya Haagsman (co-founder), Simone Speelman (co-founder), Marceline van Eeden (redactie), Bente van Gameren (socials & engagement), Martha Lange (vlogs), reisleidster Jozy (columns) & Patrick Roelofs (Webnovation) - team Bedmanieren.nl

 

THUISPUBQUIZ #seksualiteit II

Hoe ziet de avond eruit?

• De quiz duurt van 20:30-21:30 en bestaat uit 3 rondes.

• Tussendoor worden jullie vermaakt met pikante spoken word van Perversjes! Onder de naam Perversjes geeft Marieke zich bloot. Ze schrijft over alles wat haar wakker houdt, en vooral over brandende liefde en vurige lust. Marieke schrijft niet netjes!

• Aan het eind van de quiz wordt de winnaar bekend gemaakt van het boek ‘De Relatie APK’ door Nynke Nijman van ilvy.com! Nynke pleit er met dit boek voor om een relatie lang gelukkig te zijn door je bewust te zijn van wat jij nodig hebt, maar evenals wat jouw partner nodig heeft.

Hoe werkt het?

• Meld je aan via ons Facebook event. Óf laat weten dat je mee wil doen in een privéberichtje via Facebook, Instagram, onze website of redactie@bedmanieren.nl. Geef aan of je individueel of namens een team meedoet.

• Er is plek voor 100 deelnemers in Zoom. Tijdens de eerste editie deden er al 60 mensen mee, dus verzeker jezelf op tijd van een plekje!

• Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt rond 16:00 een link naar Zoom.• Kom erbij rond 20:15 - om 20:30 starten we!

Wat heb je nodig?

• Zorg voor zowel een computer/laptop/tablet én daarnaast een smartphone met een goede internetverbinding.

• Installeer het programma Zoom op je computer. Test voor de start even je geluid en beeld.

Spelregels

• Geniet, heb plezier en laat je prikkelen!

• We vinden het belangrijk dat iedereen zich houdt aan de richtlijnen van het RIVM. Houd 1,5 meter afstand en speel alleen fysiek samen met je huisgenoten.

• Speel je in een social distance team? Spreek dan af met je vrienden via FaceTime, Skype, Zoom, Houseparty of een ander kanaal!

• Niet stiekem alle antwoorden op internet opzoeken hè! ;-) Dat is niet leuk voor alle eerlijke spelers.

Laat je verrassen, dit wordt weer leuk!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 110 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 300
waarvan € 105 via Geef.nl
36%
9

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Mw Rinske Bakker

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Rinske Bakker

€ 105 opgehaald