OK
×
Actievoerder
Hetty Vroege

In actie voor Prinses Máxima Centrum

Ik wil mijn wandelkilometers inzetten voor het goede doel. De  kilometers worden via mijn Garmin Forerunner horloge automatisch gekoppeld aan mijn Strava account. Mijn doel is 2000 km. te lopen dit jaar. Ook de Nijmeegse Vierdaagse staat weer gepland. Dat voelt fantastisch na 2 jaar niet lopen vanwege maatregelen.

Waarom deze actie?

Het koor (Choir4Hope) waar ik lid van ben, zingt dit jaar voor het Prinses Máxima Centrum, Maar wij hebben al 2 jaar niet kunnen zingen en de opbrengsten zijn duidelijk lager dan andere jaren. Ik wil dus mijn steentje bijdragen om een super bedrag bij elkaar te sparen dit jaar. Laten we ons met z'n allen inzetten!

Per jaar krijgen ongeveer 600 kinderen kanker, waarvan 130 kinderen een hersentumor. Helaas overleeft een groot aantal van deze kinderen het niet. Wanneer kinderen het wel overleven is er vaak sprake van veel schade, veroorzaakt door de behandeling of door de tumor. 

In het Prinses Máxima Centrum is een team op zoek naar een behandelmethode door het inzetten van het afweersysteem van het kind zelf. Wanneer er kanker ontstaat onderdrukken de kankercellen namelijk het afweersysteem. Het doel van het project is om de afweercellen wel actief in te kunnen zetten. Dat wil het team bereiken met behulp van virussen. Bij volwassenen worden hier goede resultaten mee bereikt (Support Casper). De artsen Jasper van de Lugt en Friso Calkoen werken dan ook nauw samen met het ErasmusMC en het UMC (Utrecht).

Het Prinses Máxima Centrum is opgericht met als missie: ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven.

Hier wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Kan ik op uw/jouw steun rekenen??

Voor meer info: foundation.prinsesmaximacentrum.nl

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 375 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 750
waarvan € 300 via Geef.nl
50%
15

donaties

38

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: C. Vroege en/of H. Vroege-Meijers

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Hetty Vroege
Hetty Vroege

€ 300 opgehaald