OK
×
Actievoerder
Gwendelyn Luites

sponsering


hallo allemaal,
ik ben een van de gelukkige die een onderdeel mag zijn van een fantastische ervaring. Ik ga met mijn school het graaf huyn college geleen naar een ontwikkelingsland. elk jaar doet het graaf huyn college dit en dit jaar is dat naar Uganda. En dit jaar ga ik mee. op deze reis van 3 weken gaan we kijken naar de verschillen tussen Uganda en Nederland. We gaan samen met onze buddy's (zelfde leeftijd als ons) gaan we samen activiteiten doen en gaan wij als de groep uit Nederland gaan een nieuw land en cultuur leren daar in Uganda.


Wij gaan in Uganda meerdere activiteiten doen zo gaan we bijvoorbeeld het somero-project doen. Het somero project helpt sloppenwijkkinderen en jongen vrouwen om een zelfstandig en zelfbewust leven te leiden.


De reis vind plaats onder begeleiding van de stichting Global Exploration, een als ANBI aangewezen stichting. De stichting heeft geen winstoogmerk en werkt samen met een twintigtal middelbare scholen in een langdurig partnerschap. Ook hebben ze meer dan dertig partners uit verschillende landen over heel de wereld. hun motto is : 'Together one Word!'


Om het mogelijk te maken om deze reis te kunnen maken en om projecten als Semora te realiseren is geld nodig. Dit geld geld word deels door mij zelf betaald te worden en deels door een sponsering. voor die sponsering heb ik een aantal activiteiten geplant. Zoals het organiseren van een karaoke avond en heb een choclade actie lopen. De doelstelling is om in totaal 1.800 euro aan sponsergeld in te zamelen ik wil u dan ook vragen aan mij via een donatie op Geef.nl (project Gwendelyn goes Uganda) te sponseren en mij te helpen mijn doel te bereiken. Iedere bijdrage is welkom, groot en klein! ik heb er superveel zin in en hoop dat jullie me willen helpen.


Gwendelyn Luites.

avatarWees de eerste!

Geef Gwendelyn een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.800
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: gwendelyn luites
Bedrijf:Eonics

Delen

Aan wie wil je doneren?
×