OK
×

Spierziekte niet erg als je geluk heb in jouw hart

Dat iemand met een spierziekte ook wat kan betekenen voor andere mensen bewijst Inessa Pasquale.

Zij heeft Bethlem myopathie wat beperkingen geeft. Zij zet zich in voor kansarme kinderen wat haar veel voldoening geeft.

 

Augustus 2019 bezocht zij Wit-Rusland en zag dat er geen onderwijs was en zeer slechte behuizing.

Er was geen warme kleding voor de kinderen in de winter. Ondanks hun armoede waren mensen erg aardig. Inessa sprak er vele mensen en deelde voedselpakketten uit.  En wil meer voor de mensen kunnen doen in de toekomst.

 

Daarom heeft zij New Life 4 Kids opgezet. Dit om voor kansarme zigeunerkinderen in het dorp Pribor in Wit Rusland

onderwijs mogelijk te maken. Er wonen in Pribor 50 zigeunergezinnen die praktisch dakloos zijn  Deze kinderen en hun ouders zijn niet zichtbaar voor de rest van de wereld , er is erg veel armoede en analfabetisme. Door het inzamelen van geld wil deze stichting waarvan Inessa de voorzitter is vooral de (gehandicapte) kinderen enige kwaliteit van leven bieden. Door het op te zetten van een school wil de stichting hen onderwijs bieden zodat zij zich ook kunnen ontwikkelen. Verder wil zij een boerderij stichten, een kaasmakerij en een winkel. Door vrijwilligers in te gaan zetten onder andere uit Nederland zal er les gegeven worden met leermiddelen die al zijn ingezameld, waarbij leermethodes vanuit Nederland worden toegepast. Zodat de kinderen net zoals in Nederland naar school kunnen, zich kunnen ontwikkelen en een menswaardig bestaan kunnen krijgen. Families zijn praktisch dakloos, zij hebben geen stromend water, geen elektra en geen plek om te koken. Daarom wil zij ook kleine huisjes gaan bouwen voor deze mensen.

 

Om dit te kunnen realiseren is geld nodig. Dus vraag Inessa mensen een donatie te geven om haar plannen te kunnen laten uitvoeren. Samen kunnen wij het verschil maken is haar motto.

avatarWees de eerste!

Geef Inessa een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Evenement:Amai Award 2020

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×