OK
×

Slobber voor uitgewerkte manegepaarden

Bij Stichting 't Olde Manegepeerd krijgen uitgewerkte manegepaarden de kans om, nadat zij hun werk in de manege er op hebben zitten, te genieten van hun oude dag. Op dit moment staan er oude 46 manegepaarden op stal en overdag kunnen ze in de weilanden van hun rust genieten. Een groep enthousiaste vrijwilligers verzorgt met veel inzet en liefde de dieren. Zie onze website voor meer informatie: https://manegepeerd.nl/

Inmiddels hebben we 10 paarden met gebitsproblemen waardoor het eten van hooi en stro bijna of helemaal niet meer lukt. Deze paarden krijgen Seniores Priores van Subli. Dit is een slobber wat een kracht- en ruwvoer vervanger is. Door de jaren heen hebben we gemerkt dat de paarden op deze manier niet teveel invallen en zich fit blijven voelen, waardoor ze nog kunnen genieten van hun pensioen. Natuurlijk gunnen we dit elk paard, het probleem is dat we als stichting dit voer niet voor 10 paarden kunnen betalen. Wetende dat 1 zak slobber € 12,- kost. Met een eenvoudig rekensommetje hebben we voor het jaar 2020 € 4380,- nodig om deze paarden te kunnen voeren. Hoe lastig we het ook vinden, soms moet je als stichting zijnde om hulp vragen.
Helpen jullie mee om de paarden te voorzien van het oh zo nodige voer?

Rechtstreeks een bedrag naar onze stichting overmaken is uiteraard ook mogelijk.
IBAN: NL 94 RABO 0378923722
t.a.v. Stichting ‘t Olde Manegepeerd te Dalmsholte.

N.b. We hebben ook een ANBI status waardoor je giften kan aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

`t Olde Manegepeerd (Stichting) logo 2

`t Olde Manegepeerd (Stichting)

Bij Stichting ‘t Olde Manegepeerd genieten uitgewerkte manegepaarden van hun oude dag. Rika Lassche richtte in 1997 samen met haar man Appie de stichting op. Helaas is Appie niet meer onder ons. Natuurlijk wel blijvend in herinnering.

De stichting komt voort uit Rika’s grote passie voor paarden en in het bijzonder manegepaarden.
Immers, een paard dat mensen zoveel plezier heeft gebracht en altijd hard gewerkt heeft, hoort toch niet zomaar via de achterdeur te verdwijnen?

Wij willen mensen hier van bewust maken en manegepaarden een welverdiende oude dag gunnen.

De Stichting heeft capaciteit voor maximaal 45 uitgewerkte manegepaarden. Zij hebben hier hun eigen stal en kunnen in de wei volop genieten van hun rust. Een groep enthousiaste vrijwilligers verzorgt de dieren met veel inzet en liefde.

Vanuit het hele land kunnen maneges hun manegepaarden inschrijven. Er is wel een kleine wachtlijst waardoor een ingeschreven dier soms niet direct geplaatst kan worden.

Wij stellen het bijzonder op prijs als u, met name manegehouders, met ons mee wil denken naar een duurzame oplossing voor een goede oude dag voor manegepaarden en,- pony’s.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 854 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 4.350
19%
45

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×