OK
×
Actievoerder
Anne Bosman

Slachtoffers internet fraude: Help onze opa en oma!

Afgelopen kerst zijn opa (85) en oma (84) helaas slachtoffers geworden van een grootschalige, internationale boiler room-fraude. Hiermee is al hun spaargeld, waar ze hun hele leven lang voor gewerkt hebben, in één klap verdwenen. Helaas valt, door de omvang van de fraude, de zaak buiten de macht van de politie en is er voor gerechtelijke hulp geen geld.

Uiteraard is dit een traumatische gebeurtenis welke hun emotioneel verslagen en gebroken heeft. Niet alleen opa en oma hebben het er lastig mee, maar ook wij als kleinkinderen omdat wij zien wat voor een impact dit heeft op hun dagelijks leven. Om opa en oma financieel te steunen en een hart onder te riem te steken, hebben wij het initiatief genomen om een crowdfunding op te zetten. Niks is verplicht maar elk beetje financiële steun geldt voor hun ook als emotionele steun en geeft hen hopelijk het zetje in de rug hun leven weer een beetje op te pakken!

Daarnaast hopen wij middels dit bericht een waarschuwing uit te sturen en mensen alert te maken van de huidige toename in internet fraude en de (emotionele) schade die deze kan aanrichten. Dit wensen wij niemand toe!

Dank namens alle kleinkinderen!

p.s. Graag willen wij u vragen opa en oma niet persoonlijk te benaderen. Zij hebben aangegeven hier niet mee geconfronteerd te willen worden vanwege de emotionele impact.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 15.270 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 25.000
waarvan € 4.775 via Geef.nl
61%
167

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: S V Rensen

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Anne Bosman
Anne Bosman

€ 4.775 opgehaald