OK
×
Actievoerder
Eddy Breed

Skate against Kahler

Mijn vader Nico Breed heeft 12 jaar geleden de strijd tegen de ziekte van Kahler verloren. Helaas is de ziekte van Kahler 12 jaar later nog steeds ongeneeslijk, al zijn er vorderingen door wetenschappelijk onderzoek. Meer onderzoek en geld hiervoor is echter nodig. Omdat mijn vader en ik altijd enorm genoten (en ik nog steeds!) van schaatsen, is bij mij het idee ontstaan om de alternatieve elfstedentocht op de Weissensee in het mij zo geliefde Oostenrijk te gaan schaatsen. Enerzijds om Nico te gedenken, anderzijds om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te schaatsen om verder wetenschappelijk onderzoek naar Kahler mogelijk te maken. Het opgehaalde sponsorbedrag zal gebruikt worden voor onderzoek naar de ziekte van Kahler en Waldenström met als doel om deze verschrikkelijke ziekten in de toekomst te genezen. Ik zou uw sponsoring enorm waarderen!
Onderzoeksfonds Hematon logo 2

Onderzoeksfonds Hematon

In januari 2019 heeft bij Fonds Stimulans een statutenwijziging plaatsgevonden, te samen met een naamswijziging. De doelstelling is verbreed naar ''hemato-oncologische aandoeningen"en de nieuwe naam is ''Onderzoeksfonds Hematon''

Doelstelling
Onderzoeksfonds Hematon is een stichting die financiële middelen ter beschikking stelt om onderzoek te doen naar hemato-oncologische aandoeningen.

Zij wil dit doen door:
– het bevorderen van onderzoek dat gericht is op hemato-oncologische aandoeningen;
– het onderhouden van contacten met beroepsgroepen, instellingen en instanties, die direct dan wel indirect betrokken zijn bij het kankeronderzoek in Nederland;

Vermogen
Het vermogen van de stichting wordt gevormd door:
– subsidies, giften en donaties;
– hetgeen verkregen wordt door erfstellingen of legaten;
– hetgeen op andere wijze verkregen wordt.

Fondswerving
Onderzoeksfonds Hematon tracht gelden te verwerven bij de Hematon–leden en sympathisanten door te wijzen op:
– Erfstellingen of legaten
– Donaties en giften

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.140 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
107%
63

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Eddy Breed
Eddy Breed

€ 2.140 opgehaald