OK
×

Sinaï Trail, meerdaagse wandeltocht door de woestijn

Eem tiental ambassadeurs gaat voor Melania de uitdaging aan om begin november zes dagen door de Sinaï-woestijn te wandelen en twee projecten van ondernemende vrouwen te bezoeken. Elk van hen laat zich voor 1.000 euro sponsoren.

Via Geef.nl willen we nog eens 1.000 euro ophalen om dit goede doel te ondersteunen!

“Ik vind dit zo’n bijzonder project,” vertelt Juliette Goemans, één van de ambassadeurs en zelf werkzaam op basisschool de Waterwilg in Nootdorp, “vrouwen die opgeleid worden tot voorschoolse taaljuf om Bedoeïenkleuters voor te bereiden op het Egyptisch (dialect) dat op de basisschool wordt gesproken.” 

Het wordt niet alleen daarom een bijzondere ervaring. Wandelen door het mulle zand vergt een behoorlijke inspanning, ook al dragen kamelen een deel van de bagage. En slapen onder de sterrenhemel is ook niet voor iedereen weggelegd. Overdag is het zo’n 28 graden Celsius, ’s Nachts koelt het af tot gemiddeld 15 graden. De tocht eindigt bij een van de oudste en beroemdste kloosters ter wereld, het Katharinaklooster. 

Steun de uitdaging van Juliette en haar mede-ambassadeurs en geef een donatie. Alle bijdragen komen honderd procent ten goede aan de projecten. Reis- en verblijfkosten betalen de deelnemers zelf.

Volg de tocht van 5 tot 12 november op de site van Melania.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 10.050 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 11.000
waarvan € 50 via Geef.nl
91%
2

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: Stichting Melania

Delen

Aan wie wil je doneren?
×