OK
×
Actievoerder
Het Lachende Paard

Schuilstal voor onze paarden

Duko, Flo, Baila en Ollie zoeken een nieuwe schuilstal. Help jij onze paarden?

Tijdens storm Eunice van 18 februari 2022 is de schuilgelegenheid voor onze paarden helaas kapot gewaaid. De schade was zo groot dat we alles hebben moeten afbreken en afvoeren (zie onderstaande foto's).

De schuilstal stond er al 11 jaar en paarden gebruikten deze voor beschutting bij sneeuw/hagel/regen, hevige wind of felle zon.Helaas worden de onkosten niet gedekt door de verzekering, maar een goede schuilstal is wel van groot belang voor het welzijn van de paarden.

Om deze reden hebben wij besloten om op zoek te gaan naar andere vormen van financiering. Naast deze crowdfundingsactie, hebben wij ook een verzoek ingediend bij de gemeente Utrecht voor subsidie vanuit het initiatievenfonds. 

Wat gebeurt er met mijn geld? We bouwen een nieuwe schuilstal in de paddock van de paarden. Voor deze klus, materiaal en werkzaamheden is 8.820,00 euro nodig

Wat is Het Lachende Paard? Stichting Het Lachende Paard is opgericht door Martin en Sanne de Groot. Het is een stadsboerderij aan de rand van Utrecht Noordoost die wij sinds 2005 in zelfbeheer hebben. Hier houden en verzorgen wij onze paarden, ezels, schapen en varkens. Samen met een enthousiaste groep vrijwilligers zorgt de stichting voor het beheer en onderhoud van dit bijzondere gebied in Utrecht. Meer weten? Kijk op onze website, Facebookpagina of Instagram.

Doneer nu en help onze paarden aan een warme schuilstal! Alvast bedankt voor de bijdrage! 

Stichting Het Lachende Paard logo 2

Stichting Het Lachende Paard

Het Lachende Paard is een terrein aan de noordoost kant van de stad Utrecht. Het terrein is een overblijfsel van de oude polders die hier overal waren voordat de stad oprukte. Nu is het een onderdeel van de wijk Tuindorp-Oost. Het ligt tussen het zorgcentrum Tuindorp Oost en het Ecologisch Tuinenpark De Driehoek in. Zoals de naam al doet vermoeden lopen er paarden, maar we hebben ook ezels, geiten en schapen. Sinds begin 2005 beheren we dit terrein en sinds 2015 zijn we een stichting. Naast het houden van de dieren is ook het beheer van het gebied een leuke bezigheid die we enthousiast opgepakt hebben. Er is al heel veel gebeurd, maar helemaal af is het nooit.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 9.152 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 2.761,81 via Geef.nl
103%
104

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Het Lachende Paard

€ 2.761,81 opgehaald