OK
×

Schoondijke Breskens Cadzand vr. 1 loopt voor FC Robinstijn

Wij zijn voetbalteam Schoondijke-Breskens-Cadzand vrouwen 1. Sinds dit jaar zijn wij als team overgegaan van een jeugdteam naar een seniorenteam. Een ontzettend gezellig team, met 16 gemotiveerde meiden. Het was voor ons allen dan ook een enorme teleurstelling toen wij tijdens de persconferentie op 13 oktober te horen kregen dat wij niet meer mochten voetballen in teamverband.

Toch heeft dit ons er niet van weerhouden sportief en gemotiveerd bezig te blijven! Wij zijn een actie gestart waarbij wij vanaf de persconferentie op 13 oktober t/m 31 december wekelijks hardlopen met zowel de spelers uit het team als de trainers, begeleiders en enkele gemotiveerde ouders van het team. Via een Strava groep worden onze gelopen kilometers exact bijgehouden, met daarbij zichtbare routes en statistieken van het gelopen aantal kilometers per week. We lopen niet alleen voor onszelf, maar we lopen voor het team. Doordat alle kilometers samen worden opgeteld veranderd een individuele hardloopsessie in een gezamenlijke groepsprestatie.

Door dit groepsgevoel kregen wij het idee onze gelopen kilometers op een nog mooiere manier te laten meetellen. Ons plan is om met het aantal gelopen kilometers geld op te halen voor het goede doel ‘FC Robinstijn’. 

FC Robinstijn laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan. Dit doen zij voor kinderen van 5 t/m 18 jaar oud die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden. Hierbij kunt u denken aan kinderen die ernstig ziek zijn of zijn geweest, kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking of bijvoorbeeld kinderen die iets ingrijpends in hun leven hebben meegemaakt. Zie voor meer informatie https://www.fcrobinstijn.nl/.

Uiteraard hebben we uw steun daarvoor nodig! Een donatie doen kan op de deze pagina. Wij zullen er zorg voor dragen dat het totale bedrag wordt overhandigd aan FC Robinstijn.

Zie onze promovideo in de link hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=MWr-5wVfBnU

Groetjes, Schoondijke Breskens Cadzand vrouwen 1

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.140 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
76%
60

donaties

58

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: R. DE SMIT

Delen

Aan wie wil je doneren?
×