OK
×
Actievoerder
Rene Voss

Kerstactie: Schoolborden voor online lessen

Door de lockdown zijn veel scholen in Nepal nog steeds gesloten. Leerlingen en leerkrachten zitten al maanden thuis. Gelukkig verzorgen sommige scholen online lessen. Met een telefoon nemen de leraren zichzelf op terwijl ze lesstof uit het boek behandelen. Bij gebrek aan een schoolbord gebruiken de docenten een schrift waar ze dan afwisselend in schrijven en het dan weer een moment voor de camera houden. Best knullig en voor de kinderen thuis moeilijk te lezen.

Met deze actie willen we geld inzamelen voor minimaal 24 kleine en middelgrote whiteboards zodat de leerkrachten van in eder geval één school ook van huis uit fatsoenlijk les kunnen geven. Een klein whiteboard kost 15 euro, een middelgrote 20. Voor zo'n 450 euro krijgen 770 leerlingen beter onderwijs. Maar... meer schoolborden voor meer leerkrachten en meer lessen zijn uiteraard altijd welkom.

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 705 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 340 via Geef.nl
156%
10

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Rene Voss
Rene Voss

€ 340 opgehaald