OK
×

school helpt school

Na de herfstvakantie is op het Dollard College te Winschoten i.k.v. burgerschapskunde een actie voor Togo van start gegaan! De bedoeling is om in contact te komen met leerlingen van een vergelijkbare school in een arm en zeer afgegen gebied in Togo en te proberen hun mogelijkheden voor een goede toekomst te vergroten.
Doel is allereerst een nieuw (golfplaten) dak op de 2 gebouwtjes en betere schoolbanken te realiseren. Misschien dat ook nog enkele leerlingen een soort beurs kunnen krijgen om verder te studeren? Ook zal er gecorrespondeerd worden door Nederlandse leerlingen met leerlingen daar, in het Frans dus...! Zo zal er een persoonlijke band ontstaan.

Vanaf nu zullen DC-klassen op allerlei manieren proberen geld in te zamelen. De actie eindigt in februari met een actieweek, waarin presentaties plaatsvinden én de uiteindelijke opbrengst bekend wordt gemaakt.

Iedereen kan meehelpen met deze fantastische actie en zo de  jongeren in Togo een goede toekomst te bieden!

Anoniem aan teamlid Stichting Tomoka Support, Van Delden

€ 20

17-12-2019

Anoniem aan teamlid Stichting Tomoka Support, Van Delden

€ 5

29-11-2019

Anoniem aan teamlid Stichting Tomoka Support, Van Delden

€ 10

21-11-2019

dakje met Geef-logo
€ 35 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
3%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×