OK
×
Actievoerder
Gaby Sman

Samen voor elkaar Online

Hoi!

Mijn naam is Gaby en ik zit in mijn 1e jaar Communicatie aan de hoge school van Utrecht.

Mijn laatste opdracht van dit studiejaar is om een online event te organiseren voor een goed doel en hiermee geld in te zamelen voor dit goede doel. De reden waarom ik gekozen heb voor Stichting Armoedefonds is omdat ik eerder dit schooljaar kennis heb genomen over het bestaan van dit fonds. Ik schrok van het aantal Nederlanders die in armoede leeft en vind het een mooi gebaar dat stichting Armoedefonds zich inzet voor deze mensen. Daarom wilde ik graag mijn enthousiasme over dit fonds delen met anderen. 

Mijn online event zal online plaatst vinden via Zoom. Tijdens dit online event zullen er een uur lang leuke activiteiten worden georganiseerd, denk hierbij aan een leuke quiz, een veiling en korte personal training les van mijn professionele partner FitbyTS.  And last but not least er vallen leuke prijzen te winnen! 

100% van het opgehaalde geld zal gedoneerd worden aan het goede doel: Stichting Armoedefonds 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 50
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Gaby Sman

€ 0 opgehaald