OK
×

Samen maken we het verschil.


Beste lezers,

Mijn stichting Didi Foundation zet zich in voor de weeskinderen in het kindertehuis " St. Judes Foundling home" te India waar ik zelf ooit de eerste maanden van mijn leven heb doorgebracht. Sinds 2007 zorg ik samen met mijn bestuur voor het gehele kindertehuis.

Er is de afgelopen jaren veel aangepakt om de levensomstandigheden aangenamer te maken. Ook is er heel veel geld gestoken in onderwijs en hygiëne. Twaalf jaar lang werkten we breed in het veld. Alles is tot op de dag van vandaag goed opgezet en stabiel. 

We hebben 1 jaarlijks terug kerend doel: Voedselvoorraden voor alle kinderen, personeel en nonnen. In totaal 70 personen 3 gevarieerde maaltijden per dag.                 

Dat zijn:

210 maaltijden per dag
6.510 maaltijden per maand
76.650 maaltijden per jaar
- Rijst 3.400 kg
- Olie 800 liter
- Melkpoeder voor de baby's
- Bloem 3.000 kg
- Dahl, linzen 5.000 kg 
- Kruiden die ze dagelijks gebruiken in de keuken
- Brandhout 15.00 kg
- Houtskool 20.000 kg
- Een budget om vlees of vis te kopen.
- De groenten worden grotendeels verbouwd in eigen tuin.
- De groentenzaden ( tomaat, ui, wortels, bloemkool,broccolie, radijs, sla, komkommer, aubergine, ) neem ik 2 x per jaar mee vanuit Nederland.

Wat zou het fijn zijn als we met meerdere mensen dit doel kunnen behalen. Iedere euro is er 1. Als bestuurslid ben ik het hele jaar actief om dit doel jaarlijks te halen. Zelf reis ik 2x per jaar naar india om ZELF de donaties gaan te besteden. Tevens zijn wij ook sinds 2008 een ANBI Stichting.

De voorgaande 2 jaren waren er dankzij de gevarieerde maaltijden minder zieke kinderen. Daardoor nam het schoolverzuim af. Goede gevarieerde maaltijden maakt dus zeker het verschil!

Wilt u meer weten over deze stichting, kijk dan op onze website: www.didifoundation.com

 

Veel liefs,

Stephanie 

Didi Foundation logo 2

Didi Foundation

Stel het je eens voor... Je wordt te vondeling gelegd in India. Gelukkig is er een kindertehuis voor je genaamd 'St. Jude's Foundling Home'. Helaas kan dit kindertehuis zichzelf niet voorzien in de eerste levensbehoeften.

Ik, Stephanie van Koolwijk, ben in 1981 geboren in India en heb mijn eerste levensmaanden doorgebracht in dit kindertehuis.

Nadat ik in 2007 voor de tweede keer terug keerde was het voor mij duidelijk; "Hier ga ik verandering in brengen" En daar heb ik jullie hulp bij nodig. Omdat ik zelf twee keer per jaar een bezoek breng aan het kindertehuis, zal uw bijdrage zorgvuldig besteed worden. www.didifoundation.com

Ons doel binnen het project: We proberen tijdens ieder bezoek de levensomstandigheden in het kindertehuis aangenamer te maken. De stichting tragt haar doel ondermeer te verwezenlijken door de kinderen voorzien van gevarieerde voeding, scholing, medicatie, veiligheid en alles wat u maar kan bedenken wat een kind nodig heeft. Bent u nieuwsgierig wat we allemaal gedaan hebben sinds 2007

Neem gerust een kijkje op de website www.didifoundation.com

Veel liefs,

Stephanie

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 750 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 12.000
waarvan € 0 via Geef.nl
6%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×