OK
×
Actievoerder
Arnolda Westerduin

Samen in actie voor kleine Pitty

*** Update 9 augustus 2019 ***
Pitty is geadopteerd! Hij woont nu in Nederland en heet nu "Gipsy". 

Van zijn verhaal hebben we een film gemaakt. Bekijk 'm op YouTube:
https://youtu.be/eYSPvQsoLKs

Hartelijk dank voor uw donaties! 
Saving one dog will not change the world, but for that one dog the world will change forever! 

En... kijk ook eens bij onze andere acties, zoals bijvoorbeeld voor Vlasis; de held van Rhodos!******************************************************************************

 

Een nieuw leven voor Pitty

*** UPDATE 4 november ***
Kijk voor een volledige update (met prachtige foto's en video's) op onze weblog
(http://www.dogrescuegreeceblog.nl/2018/11/een-nieuw-begin-voor-pitty.html)

 

Eén blik op deze foto en het is duidelijk waarom Pitty deze naam heeft gekregen: je hart breekt van medelijden voor dit uitgemergelde hondje. En dan de trieste blik in z’n ogen... Een Griekse meneer vond hem zo op straat in Griekenland. Een klein hoopje ellende, volledig uitgehongerd en uitgedroogd. Ook was er duidelijk iets mis met zijn voorpootje. In plaats van zijn ogen te sluiten voor dit vreselijke dierenleed, deed deze meneer het juiste en bracht hem naar de dierenarts. Het werd het startsein van een nieuw leven voor Pitty.

Maar de zakelijke kant van Pitty’s nieuwe start, is helaas altijd de financiële kant. Want er is veel geld nodig voor zijn herstel. Zijn pootje bleek namelijk gebroken. Door de ernstige ondervoeding en uitdroging, zijn z’n botjes zo zacht als boter geworden. Hij is inmiddels geopereerd en mag heel voorzichtig twee keer per dag een beetje lopen. Verder wordt hij liefdevol verzorgd en werken ze met man en macht om Pitty erbovenop te helpen. 

Omdat ook ons hart brak bij het zien van de foto’s en filmpjes, hebben we besloten deze kosten te gaan financieren. Want Pitty verdient gewoon een pijnvrij en liefdevol leven!

Wilt u ons helpen de kosten voor zijn herstel te dragen? We zijn als stichting namelijk volledig afhankelijk van giften en donaties. Zonder uw hulp redden we het niet. En zoals eerdere inzamelacties al hebben bewezen: alle beetjes helpen. Echt! Want meerdere kleine beetjes, maken samen een heleboel. Dat is de kracht van het collectief, waarmee we al vele, vele hondjes als Pitty hebben kunnen redden. 

Gelooft u ook in de kracht van het collectief én in een nieuw leven voor Pitty?
Maak dan over wat u kunt missen. 

Namens Pitty:
Dank u wel!
Efgharistó polí!

*** UPDATE 20 juli ***
Het gaat goed met Pitty. Hij mocht verhuizen van de dierenarts naar een particuliere opvang. Hier gaat hij verder aansterken. 


*** UPDATE 18 oktober *** 
Het gaat langzaam, maar zeker steeds beter. Pitty wordt steeds sterker. Hij is dikke maatjes met het andere hondje in de opvang. Samen proberen ze het op te nemen tegen de katten, maar toch kunnen ze niet voorkomen dat de katten hun lekkere slaapplekje inpikken... 

*** UPDATE 4 november ***
Kijk voor een volledige update (met prachtige foto's en video's) op onze weblog
(http://www.dogrescuegreeceblog.nl/2018/11/een-nieuw-begin-voor-pitty.html)

 

 

 

Help Arnolda een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 630 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
63%
32

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×