OK
×
Actievoerder
Gabriel Berhé

Sadaqa voor een waterput bouwen in Somalië en olijfbomen

Ik ben Redouan khanfour. Ik heb me moeder verloren op 21/09/2021 Ina Lilahi wa Ina Ilayhi Raji3oen - Wij behoren tot Allah en tot Hem zullen we terug keren.

Ik wil graag geld inzamelen om een waterput te bouwen in Somalië. Veel van onze moslim broeders en zusters in Somalië zullen er blij mee zijn. En niet te vergeten wou ik geld inzamelen voor het planten van olijfbomen in Palestina.

Ik wil dit geld voor deze landen inzamelen om mensen te helpen die water tekort komen en voor mensen die voedsel tekort komen in hun land. Het is geen oplossing voor iedereen maar je moet ergens beginnen.

Het opgebrachte geld zal gebruikt worden om een waterput te bouwen in Somalië en om 20 olijven bomen te planten in Palestina.

In sha Allah zal het ons lukken en zullen we er  hiervoor beloond worden in het hiernamaals.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 4.930 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
164%
514

donaties

1

dag te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: R. Amellal

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Gabriel Berhé

€ 4.930 opgehaald