OK
×

Frisse start voor het KNRM!

Beste collega's, vrienden, familie en bekenden, 

Dit jaar heeft ons aardig op de proef gesteld! Een jaar met helaas ook persoonlijk  leed voor sommige van jullie, door Corona of om andere redenen.

 

Een jaar waarin we de 'spark' van het persoonlijke contact zo vaak moesten missen. In de thuissituatie, met vrienden en familie, maar ook het op het werk veel leuke momenten samen gemist.

Drankjes met vrienden, concerten, werkborrels, praatjes op de gang en elkaar echt in de ogen kunnen kijken. Na maanden lockdown, videobellen, buitenontmoetingen en veelal 'opgesloten' thuis lonkt gelukkig een hoopvoller perspectief in 2021!

 

Om dit jaar extra goed van start en de geisoleerde jaarwisseling een positieve draai te geven, maak ik op 1 januari een 'duik'. Niet op het strand, niet van een brug, niet met een groep en natuurlijk kabinetsmaatregelen proof.

Op 1 januari post ik een korte video op Instagram (ingjevanblitterswijk) als bewijs!

Wees van harte welkom om bij deze actie aan te haken als teamlid (dan ook het water in!) om nog meer sponsorgeld op te halen.

De volledige opbrengst van deze actie gaat naar de KRNM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij). De KNRM garandeert in Nederland dat mensen in nood op zee en open water dag en nacht en onder alle weersomstandigheden kunnen rekenen op gratis hulp van reddingboten en redders o.l.v. de Kustwacht.

De KNRM is geen overheidsdienst maar een stichting met eigen financiering, meer informatie over de KNRM vindt je op de website.

** dit is een persoonlijke sponsoractie**

 

B. van FIB aan teamlid Ingje van Blitterswijk

€ 5

02-01-2021

P. Rosen Jacobson aan teamlid Ingje van Blitterswijk

Succes!

€ 25

27-12-2020

Anoniem aan teamlid Ingje van Blitterswijk

€ 10

23-12-2020

Anoniem aan teamlid Ingje van Blitterswijk

€ 10

18-12-2020

Anoniem aan teamlid Ingje van Blitterswijk

€ 60

17-12-2020

Anoniem aan teamlid Ingje van Blitterswijk

€ 5

09-12-2020

Anoniem aan teamlid Ingje van Blitterswijk

€ 5

08-12-2020

Anoniem aan teamlid Ingje van Blitterswijk

€ 50

07-12-2020

dakje met Geef-logo
€ 170 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.000
8%
8

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×