OK
×
Actievoerder
Ludo Kwak

Running for Sailing Kids!

Hallo, wij zijn Maik Koster en Alessia van Veen. Op 4 november 2018 zullen wij deelnemen aan de legendarische marathon van New York.  Met het uitlopen van de marathon willen wij geld ophalen voor stichting Sailing Kids. 

Stichting Sailingkids organiseert sinds 2006 kosteloze zeilvakantieweken voor kinderen met een ernstige ziekte samen met hun ouders/ verzorgers, broertjes en zusjes . Aan boord van één van onze zeilschepen is iedereen even uit de dagelijkse zorgen en kan nieuwe energie opdoen.

 Als je eenmaal hebt gezien wat een week met de Stichting Sailing Kids oplevert voor de betrokkenen, wil je nog maar één ding: dit aan zoveel mogelijk mensen kunnen aanbieden. 

€9.000 heeft Sailing Kids nodig om een volledig verzorgde week te kunnen varen met gezinnen. Dit bedrag willen we proberen op te halen door het uitlopen van de marathon in New York. Om dit bedrag te behalen hebben we jullie hulp hard nodig! Help ons om de kinderen een avontuurlijke week zeilen te bezorgen. Dat is onze missie in dit jaar waarin Sailing Kids alweer haar 12 1/2 jarig jubileum viert!

Wij willen jullie daarom vragen om onze ‘Running for Sailing Kids' run te sponsoren!

Je kunt ons steunen middels een gift op rekeningnummer: NL57INGB0008794469 ten name van A. van Veen in Rotterdam, onder vermelding van ‘Running for Sailing Kids’ Of direct via de doneerknop op deze actiepagina, of via de actie die direct via facebook loopt. Share en deel deze ook zoveel mogelijk!

Via de Facebookpagina ‘Running for Sailing Kids’ kun je ons volgen in de voorbereiding op deze hardloop-uitdaging.

Mede namens Sailing Kids, heel erg bedankt!

Nadere informatie: Maik rent altijd en overal. Het rennen zit in zijn DNA. Jarenlang liep hij 2 keer per week van ‘s nachts Woerden naar Rotterdam om aansluitend te gaan werken in een ziekenhuis. Het liefst loopt hij alleen en mijdt wedstrijden. Voor Sailingkids maakt Maik een uitzondering en met plezier. Twee doelen staan hierbij voorop; ten eerste heel veel geld ophalen voor Sailingkids en ten tweede proberen dicht bij de 3 uur te komen na de finish.

 Alessia begon 3 jaar geleden met hardlopen en liep haar eerste marathon in april 2015 in Rotterdam, mede dankzij Maik. Ondanks dat de frase “Eens, maar nooit meer” regelmatig uit haar mond is gekomen in de aanloop naar deze slopende afstand, is ze tóch gezwicht voor het hardloopvirus. Inmiddels is het hardlopen niet weg te denken uit haar sportieve leven. Naast het hardlopen vind je Alessia en Maik vaak samen in de Klimmuur Rotterdam, waar zij met veel plezier en enthousiasme hun tijd op de wand doorbrengen.

 Meer weten over de stichting Sailing Kids? Zie de website: www.sailingkids.eu

Contact opnemen met de lopers? Dat kan! Via het e-mailadres alessiavanveen@gmail.com  maik@sailingkids.eu of via de Facebookpagina ‘Running for Sailing Kids’

C. j Williams aan teamlid Ludo Kwak

€ 25

04-11-2018

J. Kalverboer aan teamlid Ludo Kwak

Succes!

€ 25

03-11-2018

S. Buikema aan teamlid Ludo Kwak

Succes!!

€ 25

03-11-2018

M. Temel aan teamlid Ludo Kwak

Zet hem op Hopelijk kunnen er weer veel kindjes mee met de boot

€ 25

03-11-2018

E. huntink aan teamlid Ludo Kwak

Omdat ik het supertof vind dat jullie gaan rennen voor dit goeie doel, draag ik graag een klein steentje bij! Heel veel succes en natuurlijk ook veel plezier, zet 'm op.

€ 25

01-11-2018

F. Koster aan teamlid Ludo Kwak

€ 30

31-10-2018

D. Kragtwijk aan teamlid Ludo Kwak

€ 10

31-10-2018

J. Vuijk aan teamlid Ludo Kwak

Zet ‘m op!

€ 10

30-10-2018

1
2
3
4
5
6
dakje met Geef-logo
€ 2.219 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
88%
47

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Ludo Kwak
Ludo Kwak

€ 2.219,19 opgehaald