OK
×

RunNations voor Hartstichting

Mijn naam is Brian Monpellier en ik wil het verschil maken!

Op 13 september 2017 word ik 50 jaar. En met jouw hulp kan mijn droom: 12 marathons, in 12 maanden voor 12 verschillende goede doelen lopen, vervuld worden. 

Hartstichting is een van de goede doelen die ik daarbij ondersteun. En ook jij kunt helpen door direct te doneren via Geef.nl zodat elke gedoneerde euro rechtstreeks op de juiste plek komt. Je kunt ook samen met mij een marathon lopen en je daarbij laten sponsoren voor de Hartstichting. Dat zou ik ook helemaal super vinden.

Kijk op mijn website www.runnations.nl voor meer informatie en om je te registreren voor een van de marathons. Hieronder maak je dan je eigen sub pagina aan om geld op te halen.  

Dank je wel voor je donatie en ik zie je graag op mijn website! 

Sportieve groeten, Brian Monpellier - RunNations

 

De stappen om een pagina aan te maken bij geef zijn: 1. Registreer jezelf op geef.nl 2. Maak je eigen actiepagina bij tab ‘kom in actie’ 3. Vul alle gegevens in, vertel je verhaal en klik bij ‘eigenschappen’: ik ben onderdeel van een team en maak een individuele actie aan……….. Je krijgt dan een dropdown list waar je je favoriete runNations goede doel kan selecteren (RunNations stichting: RunNations voor…..). Je bent dan automatisch gekoppeld aan RunNations 4. Klik op ‘actie aanmaken’ en jouw pagina is klaar!

Hartstichting logo 2

Hartstichting

Onze droom: Een gezond hart voor iedereen! Hoe mooi zou het zijn… een gezond hart voor iedereen. Een hart dat je de kracht geeft om te groeien, te beleven, te léven. De Hartstichting wil ervoor zorgen dat iedereen het optimale uit zijn hart kan halen, zodat hij uit het leven kan halen wat er in zit. Helaas is dat nog niet voor iedereen werkelijkheid. Daarom werkt de Hartstichting aan het gezond houden en weer beter maken van harten.

Voorkómen, snelle hulp en de beste behandeling Om hart- en vaatziekten zoveel mogelijk te voorkomen, stimuleren we mensen gezond te leven en alert te zijn op een verhoogd risico. We willen dat iedereen die plotseling een hartstilstand, beroerte of hartinfarct krijgt, snel de juiste hulp krijgt. Dan is de overlevingskans het grootst en zijn de gevolgen op lange termijn minder ernstig. En we willen dat iedereen de beste behandeling krijgt, afgestemd op de eigen situatie. De Hartstichting financiert onderzoek om bestaande behandelingen te verbeteren én nieuwe methoden te ontwikkelen.

We kunnen dit niet alleen. Daarom enthousiasmeren we mensen om met ons mee te doen. Help ook mee! Start een actie op www.voordehartstichting.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.800 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 12.000
15%
28

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
RunNations (Stichting)
RunNations (Stichting)

€ 1.438,50 opgehaald

Geen profielfoto
Sunita Konings

€ 361,50 opgehaald