OK
×

Run4Gandong

Op 17 en 18 november gaat het hardloopteam Run4Gandong de Zevenheuvelenloop cq - nacht in Nijmegen lopen (resp. 15 en 7 km).

Wij gaan lopen voor de projecten van stichting Gandong, op de Molukken, een eilandengroep in Indonesie. Gandong bouwt onder meer leeshuisjes voor kinderen in zeer afgelegen gebieden. 

Wie wil ons steunen?

SAMEN STERK VOOR DE MOLUKKEN

 

Stichting Gandong logo 2

Stichting Gandong

BUILDING GENERATIONS

Stichting Gandong voert kleinschalige projecten uit op de Molukken, met name gericht op kinderen. Gandong biedt ondersteuning op het gebied van gezondheid, educatie en economische ontwikkeling. Alle projecten komen voort uit plaatselijke initiatieven van de lokale gemeenschap.

 LEESHUIS PROJECT: RUMAH BACA

Focus van Gandong ligt op het Leeshuis project; Rumah Baca. Lezen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. In afgelegen dorpen worden kleine leeshuisjes gebouwd door de dorpelingen zelf, onder bezielende  coördinatie van de lokale projectmanager, met support van Gandong.

Plan en visie van Gandong is om een netwerk van leeshuizen op verschillende Molukse eilanden te realiseren. Zodat ervaringen en boekcollecties uitgewisseld kunnen worden.

De stichting heeft de ANBI status.

BUILDING GENERATIONS

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.644 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.750
93%
84

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Peter Stiekema
Fantastische actie, geld komt op een goede plek terecht!!

€ 300 opgehaald

Petra Nunumete
Petra Nunumete

€ 125 opgehaald

Arianne Sipman
Arianne Sipman
Graag zet ik mij in voor deze actie.

€ 110 opgehaald

Ruurd Visser
Ruurd Visser

€ 90 opgehaald

Niels Sipman
Niels Sipman
Ik ben er geweest in Indonesie, en ik heb ter plekke kunnen zien hoe dankbaar het hele dorp kan zijn met een investering in hun kinderen. Maar Indonesie is een groot land, en er zijn meer kinderen die deze investering nodig hebben, en daarom wil ik er meer voor doen.

€ 75 opgehaald

Geen profielfoto
Ton Sipman
Ik vind dit een mooi doel om voor te lopen !!

€ 39 opgehaald