OK
×
Actievoerder
Diederik Wierenga

Run for NAH voor een Easyrider in Norg

Sinds mei 2009 heb ik NAH, hardlopen en nog veel meer wilde opeens niet meer.

Sporten kon ik niet meer, behalve fietsen op de #easyrider driewiel fiets.Door het fietsen verbeterd mijn conditie en uithouding vermogen en het leidde zelfs tot verbetering van.

Dat is de reden waarom ik voor hen (de getroffenen) ren voor een fiets.  Zodat ook zij kunnen fietsen en hopelijk ook verbeteringen krijgen. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om zelf aan een fiets te komen. Op deze manier kunnen zij die geen fiets hebben toch gaan fietsen.

Omdat ik veel fiets en daardoor verbeterd ben gun ik dat iedereen. Ik ben niet de enige persoon in deze omgeving met NAH. Help jij mee om deze andere personen  te kunnen laten fietsen?

Deze fiets, de easyrider, komt bij Fietsservice Norg te staan.

Schrijven met rechts wilde opeens weer, maar ook kon ik opeens weer hardlopen.Even snel een stukje te kunnen rennen om iets te kunnen halen dat was wat ik erg graag wilde.Het begon met kleine stukjes deze stukjes werden stukken en ondertussen mee gedaan met hardloop wedstrijden over 5km.Tijdens trainingen wel eens langere afstanden gelopen, 7,5 - 10 kilometer, nu wil ik gaan voor de 15 kilometer tijdens de Ultratrail Drenthe.

In 2014 heb ik in 1 maand 1000km gefietst voor Raisin Hope Nederland. Dankzij het fietsen kan ik weer hardlopen, dit zou ik ook graag willen dat het bij andere NAH getroffenen zal gebeuren tenminste herstel om weer iets te kunnen doen.Raisin Hope zet zich in om fietsen te realiseren voor deze mensen opdat zij kunnen fietsen met een aangepaste fiets.Als men vraagt wat levert het nu op als je zou gaan fietsen, kijk naar mij!!!Van bijna niets meer kunnen kan nu weer best veel, en wat belangrijk is ik geniet van het leven ondanks mijn beperkingen.

Steun mensen met hersenletsel en geef voor hun vrijheid!

Uw gift geeft hun de mogelijkheid om te kunnen fietsen en u stimuleert mij om er voor te gaan.

A. Werners

Heel veel succes Diederik!

€ 10

10-11-2016

H. Nillesen

Super! En heel veel succes!

€ 10

30-10-2016

L. de Wit

Heel veel succes met deze uitdaging Diederik! Ik vind het super dat je op deze manier aandacht vraagt voor NAH!

€ 10

29-10-2016

dakje met Geef-logo
€ 30 opgehaald van € 5.000
1%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen