OK
×
Actievoerder
Leicher Andrea

Rolstoelauto voor Christopher

Hallo,

Ik ben Christopher en ik woon samen met papa Attila en mama Andrea en mijn lieve tweelingszus Alexa.

Zoals je ziet, zit ik in een gave rolstoel omdat ik de ziekte van Acute Necrotiserende Enchepalitis heb. Dit is een zeldzame ziekte die heel onbekend is in de hele wereld. De ziekte houdt in dat sommige virussen en sommige bacteria voor mij fataal kunnen zijn wanneer mama en papa en de artsen niet snel aan de bel trekken.

Wanneer ik koorts heb, word ik opgenomen. Er wordt bloed geprikt en afhankelijk van wat er op dat moment speelt, krijg ik Prednison en/antibiotica en soms imunoglobuline. Wanneer ik zieker ben, dan moet ik voor een speciale medicatie met de ambulance naar Groningen, waar de artsen inmiddels meer ervaring hebben. 

Ik ben gezond geboren, maar nadat ik twee geworden ben, kwam ik door een verkoudheid binnen vijf dagen in coma. Ik had 30 percent kans om dit te overleven. Ik kon zelfs als een plant worden, maar gelukkig hebben de artsen in Groningen mij gered.

In 2018 kwam ik weer in de coma, maar omdat de klap de tweede keer groter was, kan ik nu alleen tv kijken en ik ben volledig afhankelijk van mensen om me heen die mij helpen met eten, drinken, aankleden en naar BrumBrum brengen of naar school.

Thuis heb ik mijn eigen kamer waar ik me terugtrek als ik een drukke dag gehad heb, of als iemand thuis ziek is, zodat ik niet zelf ook ziek word.

Op dit moment word ik vervoerd in een auto met aangepaste stoel, maar ik word groter en dit zal niet lang meer gaan. Dit is de reden dat mijn papa en mama heel hard bezig voor mij zijn een rolstoelauto bij elkaar te krijgen. Maar die is best wel duur.

Ik wil heel graag nog steeds samen met mijn papa en mama en mijn zusje naar een park kunnen, naar een verjaardag of op vakantie, wat ik straks niet meer kan als ik geen vervoer heb. 

Daarom vraag ik graag jullie hulp om een donatie!

Namens mijn ouders alvast bedankt!

 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 12.000 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 30.000
40%
328

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: IA Leicher en A. J. Stroia

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Leicher Andrea

€ 12.000 opgehaald