OK
×
Actievoerder
Robin Smolders

Ik fiets naar alle plaatsen in NL! (en ben al op de helft)

Hoi, mijn naam is Robin en ik fiets naar alle plaatsen van Nederland.

Hiermee wil ik vanaf dit jaar (2021) geld in zamelen voor 4 goede doelen, waar Natuur & Milieu er één van is. Inmiddels ben ik al in meer dan 1.750 plaatsen geweest op de fiets, waarmee ik ongeveer op de helft ben van dit enorme avontuur!

Alle voortgang, foto's, routes en statistieken van mijn fietstochten zijn te vinden op mijn website: https://www.robinfietst.nl

Wil je mij om wat voor reden dan ook benaderen, dan kan dat via robin@robinfietst.nl 

 

Natuur & Milieu logo 2

Natuur & Milieu

Natuur & Milieu gelooft in een duurzame toekomst voor iedereen. Waarin we leven, wonen en werken zonder een negatief effect op het klimaat en de natuur. Samen met mensen, bedrijven en overheden werken we aan oplossingen om dit te bereiken.  Zodat we kunnen reizen en energie gebruiken, maar dan schoon en duurzaam; we lekker en gezond eten zonder de natuur te schaden; we spullen hergebruiken in plaats van opgebruiken. Omdat deze thema’s de grootste impact hebben op het bereiken van onze doelen: Nederland klimaatneutraal in 2050 en herstel van biodiversiteit. 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 70 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
waarvan € 45 via Geef.nl
7%
3

donaties

1340

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Robin Smolders

€ 45 opgehaald