OK
×

Ringvaart voor Sea Rangers

Op 8 juni 2022 gaan wij de ‘Ringvaart Regatta' roeien. Dit is de langste ongewisselde roeiwedstrijd ter wereld: 100km varen in een 8+ (acht roeiers en een stuur), wat zo’n 9 uur zal duren... Deze enorme fysieke en mentale uitdaging willen wij gebruiken om geld op te halen voor de Sea Ranger Service.

De Sea Ranger Service zet zich in voor het herstellen van de natuur in zee en biedt een maritieme opleiding voor jongeren die 'boswachters van de zee' willen worden. In dit filmpje is te zien wat de toekomstplannen zijn van deze organisatie en op hun website is meer informatie te vinden. Wij zijn, zowel in onze studies als in ons persoonlijke levens, veel bezig met de toekomst van de aarde. Wij hebben dit doel dan ook gekozen omdat het een duidelijke en actieve aanpak tegen de gevolgen van klimaatverandering in de Noordzee biedt. Daarnaast wordt het werk van de Sea Rangers gekenmerkt door doorzettingsvermogen én heeft het affiniteit met water, net als de roeisport. 

In totaal hopen wij €3000,- voor ze op te kunnen halen. Met dit precieze bedrag kunnen nieuwe benodigde reddingsvesten voor alle Sea Rangers aangeschaft worden. Dit is dus een concrete bijdrage zodat de Sea Rangers veilig op zee hun werk aan natuurbehoud kunnen uitvoeren.

Zou jij ons willen helpen met dit doel behalen en ons een steuntje in de rug willen geven? We zijn blij met iedere kleine bijdrage! En kom vooral 8 juni kijken! De route is hier te vinden en een sfeerimpressie is hier te bekijken. 😊

Sportieve groetjes,

Rebecca, Frank, Joppe, Rianne, Gitte, Celeste, Marthe, Hinne & Marla.

(Roeiers van A.U.S.R. ORCA uit Utrecht).

🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️

Rianne Zwaan
07-06-2022 12:57

Haa lieve donateurs!

Ben ik weer, en het klopt! Morgen zullen we een tweede poging wagen om de Ringvaart Regatta te roeien, hopelijk gaat het deze keer door!! Het ziet er wel naar uit. We starten weg om 7.10 vanuit Leiderdorp. Kom vooral langs om ons ergens aan te moedigen!! Ook zullen we na de wedstrijd hier nog een update plaatsen.

Onder de naam ringvaart rangers kun je ons via deze website morgen live volgen https://tourmonitor.eu/ringvaart/ringvaart2022/

Marla van Randwijk
28-05-2022 20:46

Hoi lieve donateurs & geïnteresseerden, het is zeker: 8 juni 2022 is de nieuwe datum voor de Ringvaart! Nu hopen op goed weer! 

Rianne Zwaan
25-05-2022 09:42

Hallo allemaal,

Door de weersvoorspellingen voor vandaag besloot de organisatie gister eindmiddag toch nog de Ringvaart af te lassen. Wij vinden het allemaal enorm jammer... over twee weken is de alternatieve datum. Hopelijk tot dan!

 

Rianne Zwaan
24-05-2022 10:48

Hallo allemaal,

Allereerst enorm bedankt voor jullie donaties, mega lief en enorm bruikbaar voor de Sea Ranger Service!! Morgen is het dan eindelijk zover, de Ringvaart Regatta. Ik geloof dat we goed zijn voorbereid; van geweldige ouders die eten komen brengen tot onze lieve mede-Orcanen die een stuk meefietsen en ons coachen. Zonder hen was het niet mogelijk. Én dan heb je natuurlijk nog ons negen, wij gaan ons uiterste best doen om het samen te halen en hebben er veel zin in. Mocht je het leuk vinden om een stukje mee te fietsen, ergens te kijken of ons online te volgen, kan dat via https://tourmonitor.eu/ringvaart/ringvaart2022/. Morgen gaat deze site open en zijn wij onder de naam 'ringvaart rangers' te vinden. 

dakje met Geef-logo
€ 2.561 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
85%
152

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Hinne eppink
Hinne eppink

€ 460 opgehaald

Geen profielfoto
Marthe Frank

€ 407 opgehaald

Marla van Randwijk
Marla van Randwijk

€ 392,04 opgehaald

Geen profielfoto
Rianne Zwaan

€ 386,34 opgehaald

Geen profielfoto
Rebecca Roos

€ 240,42 opgehaald

Geen profielfoto
Celeste Koster

€ 185 opgehaald

Geen profielfoto
Gitte Willemsen

€ 155 opgehaald

Geen profielfoto
Remy Chou

€ 120 opgehaald

Geen profielfoto
Frank Reints

€ 111 opgehaald

Geen profielfoto
Joppe Kips

€ 105 opgehaald