OK
×

Ringvaart voor Sea Rangers

Op 25 mei 2022 gaan wij de ‘Ringvaart Regatta' roeien. Dit is de langste ongewisselde roeiwedstrijd ter wereld: 100km varen in een 8+ (acht roeiers en een stuur), wat zo’n 9 uur zal duren... Deze enorme fysieke en mentale uitdaging willen wij gebruiken om geld op te halen voor de Sea Ranger Service.

De Sea Ranger Service zet zich in voor het herstellen van de natuur in zee en biedt een maritieme opleiding voor jongeren die 'boswachters van de zee' willen worden. In dit filmpje is te zien wat de toekomstplannen zijn van deze organisatie en op hun website is meer informatie te vinden. Wij zijn, zowel in onze studies als in ons persoonlijke levens, veel bezig met de toekomst van de aarde. Wij hebben dit doel dan ook gekozen omdat het een duidelijke en actieve aanpak tegen de gevolgen van klimaatverandering in de Noordzee biedt. Daarnaast wordt het werk van de Sea Rangers gekenmerkt door doorzettingsvermogen én heeft het affiniteit met water, net als de roeisport. 

In totaal hopen wij €3000,- voor ze op te kunnen halen. Met dit precieze bedrag kunnen nieuwe benodigde reddingsvesten voor alle Sea Rangers aangeschaft worden. Dit is dus een concrete bijdrage zodat de Sea Rangers veilig op zee hun werk aan natuurbehoud kunnen uitvoeren.

Zou jij ons willen helpen met dit doel behalen en ons een steuntje in de rug willen geven? We zijn blij met iedere kleine bijdrage! En kom vooral 25 mei kijken! De route is hier te vinden en een sfeerimpressie is hier te bekijken. 😊

Sportieve groetjes,

Rebecca, Frank, Joppe, Rianne, Gitte, Celeste, Marthe, Hinne & Marla.

(Roeiers van A.U.S.R. ORCA uit Utrecht).

🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 504 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
16%
42

donaties

28

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Marthe Frank

€ 105 opgehaald

Geen profielfoto
Rianne Zwaan

€ 95 opgehaald

Geen profielfoto
Gitte Willemsen

€ 45 opgehaald

Geen profielfoto
Hinne eppink

€ 30 opgehaald

Geen profielfoto
Celeste Koster

€ 10 opgehaald

Geen profielfoto
Joppe Kips

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Frank Reints

€ 0 opgehaald

Geen profielfoto
Rebecca Roos

€ 0 opgehaald