OK
×

Ringvaart voor Sea Rangers

Op 8 juni 2022 gaan wij de ‘Ringvaart Regatta' roeien. Dit is de langste ongewisselde roeiwedstrijd ter wereld: 100km varen in een 8+ (acht roeiers en een stuur), wat zo’n 9 uur zal duren... Deze enorme fysieke en mentale uitdaging willen wij gebruiken om geld op te halen voor de Sea Ranger Service.

De Sea Ranger Service zet zich in voor het herstellen van de natuur in zee en biedt een maritieme opleiding voor jongeren die 'boswachters van de zee' willen worden. In dit filmpje is te zien wat de toekomstplannen zijn van deze organisatie en op hun website is meer informatie te vinden. Wij zijn, zowel in onze studies als in ons persoonlijke levens, veel bezig met de toekomst van de aarde. Wij hebben dit doel dan ook gekozen omdat het een duidelijke en actieve aanpak tegen de gevolgen van klimaatverandering in de Noordzee biedt. Daarnaast wordt het werk van de Sea Rangers gekenmerkt door doorzettingsvermogen én heeft het affiniteit met water, net als de roeisport. 

In totaal hopen wij €3000,- voor ze op te kunnen halen. Met dit precieze bedrag kunnen nieuwe benodigde reddingsvesten voor alle Sea Rangers aangeschaft worden. Dit is dus een concrete bijdrage zodat de Sea Rangers veilig op zee hun werk aan natuurbehoud kunnen uitvoeren.

Zou jij ons willen helpen met dit doel behalen en ons een steuntje in de rug willen geven? We zijn blij met iedere kleine bijdrage! En kom vooral 8 juni kijken! De route is hier te vinden en een sfeerimpressie is hier te bekijken. 😊

Sportieve groetjes,

Rebecca, Frank, Joppe, Rianne, Gitte, Celeste, Marthe, Hinne & Marla.

(Roeiers van A.U.S.R. ORCA uit Utrecht).

🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️🚣🏼‍♀️

Sea Ranger Service logo 2

Sea Ranger Service

De Sea Ranger Service is ’s werelds eerste internationale maritieme rangerdienst. Vanaf voorjaar 2018 zullen (deels werkloze) jongeren door jonge veteranen van de Koninklijke Marine opgeleid worden als Sea Rangers.

Na een bootcamp opleiding van vijf weken zullen deze Sea Rangers worden uitgezonden om voor overheden beschermde zeegebieden te beheren. Het initiatief bestrijdt op deze wijze jeugdwerkloosheid, reïntegreert veteranen en bewaakt en herstelt het zeelandschap.

Na hun opleiding gaan deze Sea Rangers op ‘wereldtournee’; ze worden uitgezonden om voor overheden beschermde zeegebieden te beheren. Het initiatief bestrijdt op deze wijze jeugdwerkloosheid, reïntegreert veteranen en bewaakt en herstelt het zeelandschap.

www.searangers.org


ENGLISH


The Sea Ranger Service is the world’s first global maritime ranger service. Starting in 2018 it will train youth (including long-term unemployed youth) as Sea Rangers. Navy veterans will train these youths to assist nations in the management of their Marine Protected Areas.

In this way the initiative tackles youth unemployment, re-integrates veterans and protects and regenerates marine landscape.

www.searangers.org/en


 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.561 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 3.000
85%
152

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Hinne eppink
Hinne eppink

€ 460 opgehaald

Geen profielfoto
Marthe Frank

€ 407 opgehaald

Marla van Randwijk
Marla van Randwijk

€ 392,04 opgehaald

Geen profielfoto
Rianne Zwaan

€ 386,34 opgehaald

Geen profielfoto
Rebecca Roos

€ 240,42 opgehaald

Geen profielfoto
Celeste Koster

€ 185 opgehaald

Geen profielfoto
Gitte Willemsen

€ 155 opgehaald

Geen profielfoto
Remy Chou

€ 120 opgehaald

Geen profielfoto
Frank Reints

€ 111 opgehaald

Geen profielfoto
Joppe Kips

€ 105 opgehaald