OK
×
Actievoerder
Wendy Zijlstra

Ride2livelife

Ik ga voor mij iets unieks doen, fietsen van de Noordkaap naar Doorn. Ja echt op een racefiets.Wen jij ja echt waar. We fietsen 3000 km door 5 landen in 10 dagen.En nu hoor ik je denken echt niet nou ik ga jullie bewijzen dat ik dat kan maar daar heb ik wel jullie hulp bij nodig, ik zoek sponsoren want alleen als dat me lukt mag en kan ik mee.

 

I CAN Wounded Warriors Cycling Team en PLURYN reiken in dit project elkaar de hand. Het Cycling Team gaat samen met tien jongeren (NAH) de uitdaging aan om op 18 juni 2018 vanuit de Noordkaap naar Doorn te fietsen. Dit unieke project laat zien dat samenwerking tussen kwetsbare groepen een versterkend en positief effect heeft op de deelnemers en de rol die zij in de maatschappij vervullen.  op 18 juni 2018 beginnen 10 a 20 Teams vanuit Tromso (Noordkaap) aan hun 3000 km lange reis. Een team bestaat uit een mengeling van een viertal bijzondere mensen. Bijvoorbeeld:- lichamelijk gewonde veteraan- psychisch gewonde Politieagent - Jongere met NAH- Buddy (familie, friend, (ex-)collega)Zij moeten gezamenlijk per dag minimaal 300 km afleggen. Het is niet alleen deze uitdaging, maar vooral de gezamenlijke weg die zij bewandelen om dit te bereiken, die voor de persoonlijke groei, en zingeving zorgt. Alle partijen ervaren dit project als hulp bieden aan de ander. Samen de verantwoording hebben om de eindstreep te halen.

Voor mij betekend deze uitdaging grenzen verleggen, een gevecht aan gaan met mezelf, mijn lichaam em mijn koppie, niet opgeven en vertrouwen in mezelf hebben. ik hoop terug te komen als een leukere zelfverzekerdere ik. Deze droom is alleen mogelijk als er mensen zijn die in mij. de leden van wounded warriors nederland en de jongeren van PLURYN geloven en mij financieel willen steunen.

Laat mij weer in mezelf geloven en mezelf vertrouwen.

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 142 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
14%
15

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Wendy Zijlstra
Wendy Zijlstra

€ 137,50 opgehaald

Geen profielfoto
Super trots op jou! Zet hem op! Je kunt het! Liefs van ons viertjes

€ 5 opgehaald