OK
×

‘Rice, Beans and More’ project - Nica-Friends - 2020

7.1.2021:

De actie is inmiddels afgelopen en wij zijn superblij met het behaalde resultaat! Hartelijk dank aan allen die ons gesteund hebben en we hebben 100 families blij kunnen maken met een gezonde, voedzame en geweldige kerstmaaltijd!

DANKJEWEL!

 

16.12: met nog 7 dagen te gaan hebben we ons streefbedrag inmiddels al bereikt!! Écht geweldig!

Super bedankt aan allen die bijgedragen hebben dit te realiseren, zo veel families kunnen we hier een onvergetelijke Kerst mee bezorgen. Maar doneren mag en kan nog altijd, hoe hoger de opbrengst hoe meer extra families we kunnen helpen en verrassen met een fijne Kerstmaaltijd!

Nogmaals een groot DANKJEWEL!

-------

Nica-Friends helpt kinderen in de sloppenwijken van de stad Granada in Nicaragua met het volgen van beter onderwijs. Dat doet ze al ruim 7 jaar samen met de lokale NGO La Esperanza. Klik voor een impressie op de video onderaan! 

Er leven veel kinderen in grote armoede die nauwelijks mogelijkheden hebben om zich te ontplooien. Naast de grote armoede heeft Corona ook in Nicaragua hard toegeslagen met alle gevolgen van dien. Het toerisme is o.a. weg gevallen en daarmee is de werkloosheid onder de arme bevolking nóg hoger geworden. Een tragedie voor ouders en vooral voor de jonge kinderen.

Een dagelijkse maaltijd is bij velen al geruime tijd een probleem, er heerst veel voedselarmoede. La Esperanza is enkele maanden geleden begonnen die families met kinderen te helpen met een ‘Rice and beans’ project. Families in grote nood ontvangen wekelijks een pakket waar ze de eerste voedselbehoefte mee kunnen vervullen. Nica-Friends helpt daar natuurlijk graag voortdurend aan mee.

Binnenkort is Kerst op komst, altijd een groots familie feest in Nicaragua. Al enkele jaren doneert Nica-Friends geld aan La Esperanza. Zij verstrekken met kerst een goede feestelijke maaltijd aan al die families van de kinderen die leven in de krottenwijken van Nicaragua. Dagelijks is het alleen maar rijst met bonen, maar met Kerst helpen we ze graag om er iets extra’s van te maken door er een stuk kip, groente en fruit bij te doen. Een ongekend feest voor deze families in een hele moeilijke tijd.

Wil je ons helpen zo veel mogelijk kinderen een basis voeding te geven en/of een mooie Kerst te bezorgen, help ons dan en doneer een bedrag voor het ‘Rice and beans’ project óf voor een fijne kerstmaaltijd in de erbarmelijke tijden daar!

Hartelijk dank!

 

 

 

Help Stichting een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 1.200 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
waarvan € 1.150 via Geef.nl
120%
40

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×