OK
×

Reserveer je foamstick

De dag dat Nieuwvliet bruist met de Winter Wonder Wandeling op 29 december 2023, zijn ook wij van de partij!We staan naast de Molen van Nieuwvliet in de Molenweg. Ons rad van avontuur wacht op een flinke slinger, we verkopen lichtgevende foamsticks, tosti's en walnoten, de kleine draaimolen is present en we gaan er een lichtgevende kinderdisco van maken! Kom je ook gezellig langs?

Alle info over dit evenement delen we op onze facebook pagina en op de evenement pagina. Kom je ook gezellig kans op 29 december?

p.s Het aantal foamsticks is beperkt voorradig, deze kan je reserveren door vooraf te reserveren met je donatie via geef.nl. Je doneert dan netto minimaal 3 euro, in de omschrijving geef je aan dat je een foamstick wil reserveren.

Wij zorgen dat je foamstick op 29 december vanaf 17u klaar ligt zodat jij de route extra sfeer kan geven!

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 10 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 800
1%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×