OK
×
Actievoerder
A van 't Zand

Geef moeder en kind een kans op leven in Gambia

Wij zijn Marinka, Miranda, Sharon, Hakima, Corina en Annet ( 4 kraamverzorgenden en 2 verloskundigen), en mogen in januari helpen in de kraamkliniek die gesteund wordt door Rescue Baby Gambia.

Marinka en Miranda zijn hier al vaker geweest, voor de rest is het de 1e keer. We hopen veel voor de zwangeren en hun baby's te kunnen betekenen. Hen te ondersteunen en begeleiden bij de bevalling en opstart. 

Iedere moeder en haar kindje verdienen een goede start, hiervoor verzamelen we navelklemmen, steriele gaasjes, mutsjes, dekentjes enz.

Daarnaast is er geld nodig. De kosten om een geboorte veilig en hygiënisch te kunnen begeleiden zijn gemiddeld 10 euro. Per maand worden hier 150 baby's geboren. Wij zouden het geweldig vinden om hier een mooi bedrag voor in te zamelen. Helpen jullie mee?

 

 

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.410 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
waarvan € 1.360,50 via Geef.nl
94%
46

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
A van 't  Zand
A van 't Zand

€ 1.360,50 opgehaald