OK
×
Actievoerder
Michelle Smith

Wilde dieren zijn geen entertainers!

550.000 wilde dieren lijden dagelijks voor het vermaak van toeristen. Denk aan dolfijnenshows, olifantritten, selfies met tijgers en wandelen met leeuwen. De dieren worden vaak bij hun moeder weggehaald als ze nog jong zijn. Ze worden daarna geslagen en lichamelijk en geestelijk mishandeld tijdens trainingen. Dit gebeurt allemaal om ze onderdanig te maken zodat ze het toelaten om voor de rest van hun leven geketend te worden ter vermaak van toeristen. Uit ons onderzoek 'Taken for a Ride' blijkt dat 3 op de 4 Aziatische olifanten in de toeristenindustrie in slechte en onacceptabele condities leeft. De reisbranche, overheden en toeristen moeten hun verantwoordelijkheid nemen en zich inzetten voor het beschermen van wilde dieren, zodat die blijven waar ze horen: in het wild.

We roepen reisorganisaties dan ook op geen olifantenritten en -shows meer aan te bieden en andere wrede attracties met wilde dieren. Steeds meer reizigers en reisorganisaties geven gehoor aan onze oproep om af te stappen van de olifant! Inmiddels hebben al meer dan 200 reisorganisaties aan ons beloofd geen olifantenritten en -shows meer aan te bieden, zoals onder andere de reisorganisaties TUI Nederland (TUI, Kras en Holland International), Fox Verre Reizen, De Jong Intra Vakanties, Intrepid Travel, Sawadee en Djoser. 

Jouw keuzes op vakantie kunnen de vraag naar wrede attracties verminderen en dierenlevens redden.

 

Doe je mee? Doneer nu!

World Animal Protection logo 2

World Animal Protection

 

Wereldwijd dieren beschermen

 

Samen met onze supporters beschermen we al meer dan 35 jaar dieren wereldwijd. Elke dag zijn dieren het slachtoffer van verwaarlozing, mishandeling en uitbuiting. Dieren verdienen een leven zonder pijn en leed. Deze droom kunnen we niet bereiken zonder uw hulp; alleen samen kunnen we een wereld zonder dierenleed bereiken.

 

We werken wereldwijd aan blijvende oplossingen voor wilde dieren (zoals olifanten en beren), dieren in gemeenschappen (zoals honden), dieren in de veehouderij (zoals koeien, varkens en kippen) en dieren getroffen door natuurrampen.

 

We leveren directe noodhulp, geven voorlichting aan overheden en gemeenschappen, zodat zij hun dieren beter kunnen beschermen en leren goed voor hun dieren te zorgen, en we lobbyen voor betere wetten en regels.

 

Vele successen hebben al bijdragen aan het verbeteren van de levens

van miljoenen dieren. Helaas is er nog ongelofelijk veel te doen. Samen met jou hopen we een wereld zonder dierenleed werkelijkheid te maken. Je kunt dieren helpen door te doneren, maar ook door een petitie te tekenen, na te laten via je testament, vrijwilliger te worden en natuurlijk door zo diervriendelijk mogelijk te leven.  

worldanimalprotection.nl/doe-mee

 

 

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 100
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×