OK
×
Actievoerder
Henk van Bruggen

Realisatie van een skills center in Toniataba - Gambia

Een kind hoort niet op straat maar op school te zijn.

Ja...maar helaas hebben de meeste ouders in Gambia geen genoeg geld om hun kind naar school te laten gaan. Dat geldt ook voor de kinderen in het dorpje Toniataba. Onze Stichting Karamba steunt de inwoners van dit dorp door diverse projecten op de basisschool en in de lokale kliniek te steunen. Zie ook: www.stichtingkaramba.nl

Wij streven er naar om zoveel mogelijk kinderen in Toniataba naar school te laten gaan in de leeftijd van 3 t/m 18 jaar. En met naar school laten gaan bedoelen we niet alleen een gebouw neer zetten zodat ze uit de zon zitten, maar ook echt educatie bieden op elk niveau. 

Naast nursery en primary level willen wij ook educatie aan gaan bieden waar je een beroep leert......een skill. Tieners leren hier wat er mogelijk is in de toekomst...hun toekomst! Denkt u maar aan de vakken timmerman, kleermaker, boer maar ook verpleger is een skill. 

Het realiseren en exploiteren van een skills center kost veel geld. Wij zijn daarom op zoek naar donaties en fondsen voor dit doel. Helpt u ook mee om de kinderen in Toniataba een betere toekomst te geven. Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

avatar Wees de eerste!

Geef Henk een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald van € 50.000
0%
0

donaties

34

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar:

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie