OK
×

Quiz over mensenrechten

Hallo allemaal!

Momenteel ben ik met een van mijn laatste opdrachten bezig voor mijn opleiding AD Eventmanager op de Hogeschool Utrecht. Ik ga een quiz organiseren over mensenrechten waarbij de opbrengst gedoneerd zal worden aan Amnesty International.

Helaas zijn er nog steeds te veel mensen die geen eens de basis mensenrechten ervaren in het dagelijks leven. Zo worden in bepaalde landen vrouwen en kinderen nog ingezet voor handel en hebben mensen met een andere afkomst, huidskleur, geloofsovertuiging of geaardheid nog elke dag te maken met hatelijke en discriminerend gedrag van hun medemens. Amnesty International vind ik een belangrijk goed doel omdat het over de hele wereld onderzoek doet naar dit probleem, het zichtbaar maakt en het bestrijdt.

Door een quiz te organiseren waarbij de opbrengst naar dit goede doel gaat hoop ik zo mijn eigen steentje bij te kunnen dragen aan dit probleem. Hopelijk willen jullie mij hier een handje bij helpen! Dit kan door minimaal €2,50 te doneren en alles er boven is super mooi meegenomen :)

Uiteraard valt er ook iets heel moois te winnen, namelijk een waterfilter van Kathmandu Outdoor & Travel!

Anoniem

€ 25

13-12-2022

Anoniem

€ 2,50

13-12-2022

Anoniem

€ 45

13-12-2022

dakje met Geef-logo
€ 72 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 100
72%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×