OK
×
Actievoerder
dennis brummans

Woningaanpassingen voor de ongeneeslijk zieke Quinn

We zijn een gezin met 4 kinderen, waarvan de jongste zoon Quinn, 6 jaar, ongeneeslijk ziek is. Hij krijgt zijn voeding via TPV (zit 19 uur per dag aangesloten aan pompen), heeft 3 hersenbloedingen gehad en zware epilepsie. Helaas kunnen ze niets meer voor hem doen. Enige optie is een transplantatie van darmen en maag, maar de slaging daarvan is zo klein met complicaties dat dit geen optie is voor ons. Quinn heeft gelukkig nog weinig pijn en is er vrolijk en muzikaal onder. Zijn aders in de benen ontwikkelen zich niet meer waardoor hij steeds minder kan lopen en in een rolstoel belandt. Deze electrische rolstoel heeft hij inmiddels, maar als gezin hiermee weg kunnen we nog niet omdat deze rolstoel niet in de auto past. Wij zouden graag een goede rolstoelbus willen aanschaffen, mede omdat Quinn veel voor controles naar het ziekenhuis moet (nijmegen, 1 uur enkele reis) en ook met ons hele gezin wegkunnen gaan. Vanuit de WMO worden de hoogst noodzakelijke aanpassingen betaald, maar helaas is dit erg somber en letterlijk volgens de wet. Ik kan er inmiddels een boek over schrijven wat we al allemaal hebben meegemaakt.

UPDATE: we wachten nog op de definitieve beschikking, maar waarschijnlijk is de bus bij elkaar gespaard en dus een feit. Het gaat dan nu nog om:

Zo ook met de verbouwing. Er moeten beneden een slaapkamer voor Quinn, een 24 uurs-toezichtkamer en een aangepaste douche komen. Ook hier wordt volgens de wet WMO hoogstnoodzakelijk somber gekeken, waardoor het niet haalbaar is voor ons. We vragen daarom hulp. We hebben dit eerder via een andere doneersite gedaan, maar deze hield zoveel kosten in dat we zijn overgestapt naar deze site.

Natuurlijk kunnen we ons verhaal toelichten en/of onderbouwen. Op mijn profielsite ziet u een filmpje van de politie die Quinn (en ons gezin) een onvergetelijke dag hebben bezorgd. Dit is wel even de moeite waard en zo leert u ons gezin ook even kennen.

Mogen we 2 dingen vragen:

1) dit zoveel mogelijk te delen aub, zodat dit een zo groot mogelijk bereik behaald

2) elke (kleine) donatie is welkom

 

alvast hartelijk bedankt namens ons hele gezin

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 23.303 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 35.000
66%
2095

donaties

3

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: dmm brummans

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
dennis brummans

€ 23.303 opgehaald