OK
×
Actievoerder
Thijs Nowee

PUSH-UP PARKINSON

Push-Up Parkinson

Een aantal jaar geleden is er helaas bij mijn vader Parkinson geconstateerd. Ondanks dat er remmende medicijnen zijn kan deze nare ziekte nog niet gestopt of genezen worden.

Om het onderzoek een zetje te geven ga ik in 2021 50.000 Push-Ups doen voor he ParkinsonNL. Het doel is om elke Push-Up te laten sponsoren voor €1. Het bedrag van €50.000 wordt direct gedoneerd aan het ParkinsonNLen komt volledig ten goede aan onderzoek.

Op 2 januari ben ik begonnen met 160 Push-Ups per dag. Dit doe ik 6 dagen in de week om de 7e dag mijn spiertjes wat rust te geven (en een borrel te drinken). Je kunt mij en de voortgang van de actie volgen op Instagram en ik zal verder regelmatig een update delen op LinkedIn.  

Naast een hoop spierpijn heb ik jullie hulp natuurlijk nodig, want:

Hoeveel Push-Ups sponsor jij?

Instagram: Klik Hier! 

 

ParkinsonNL logo 2

ParkinsonNL

ParkinsonNL verlegt grenzen in het leven van mensen met parkinson. En dat is nodig want parkinson is de snelstgroeiende hersenaandoening in Nederland. Met zeer ingrijpende gevolgen voor wie aan deze progressieve ziekte lijdt, maar ook voor familie en geliefden.

Doe mee en draag bij aan onderzoek, innovatie en voorlichting. Zodat ieder mens zo goed mogelijk kan leven. Uiteindelijk gaan we voor een wereld zonder parkinson. Parkinson stoppen begint nu. Daar staan wij voor als ParkinsonNL.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 22.655 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 50.000
waarvan € 10.148 via Geef.nl
45%
199

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Thijs  Nowee
Thijs Nowee

€ 10.148 opgehaald