OK
×
Actievoerder
Do van Vlijmen

Pubquiz voor de Nierstichting.

Hoi! Ik ben Do en ik studeer communicatie op de Hogeschool Utrecht. Voor een vak organiseer ik een evenement voor het goede doel en ik heb gekozen voor de Nierstichting! Ik heb gekozen voor de Nierstichting omdat ik zelf een nierpatient en me dit een perfect moment leek om me hier voor in te zetten. Voor mijn evenement organiseer ik een pubquiz waar ik graag meer vertel over de Nierstichting en de werking van de nieren. Om mee te kunnen doen aan de pubquiz vraag ik elke deelnemen 2 euro entree te doneren aan dit goeie doel. Het VOLLEDIGE bedrag gaat naar de Nierstichting. Wie doet ermee! :)

Nierstichting logo 2

Nierstichting

Wij zetten alles op alles voor een toekomst met zo min mogelijk nierziekten en willen mensen met een nierziekte in staat stellen zoveel mogelijk het leven te kunnen leiden waar zij zelf voor kiezen! Gezonde nieren zijn niet vanzelfsprekend. Wij werken aan vroege opsporing van chronische nierschade en helpen jou je nieren gezond te houden. We willen betere behandelingen voor mensen met een nierziekte door het versnellen van innovatie en implementatie van nieuwe behandelingen. We richten ons op een verbetering van de persoonlijke levenskwaliteit van patiënten op de wachtlijst en getransplanteerde patiënten. We streven naar een optimalisatie van de dialysezorg en het bevorderen van technologische innovaties die bijdragen aan de verbetering van nierfunctievervangende behandelingen.

Dat doen we niet alleen. Maar samen met patiënten, onderzoekers, professionals, donateurs, bedrijven, vrijwilligers, ambassadeurs en vele anderen die hun vrijheid en hun leven liefhebben. Vanuit de overtuiging dat het altijd beter kan. Want je nieren zijn je leven. Wil je in actie komen voor de Nierstichting en meehelpen aan onze doelen? Ga dan naar actie.nierstichting.nl en maak een actie aan. Wil je een donatie doen? Ga naar nierstichting.nl/doneren.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 30 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
100%
1

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Do van Vlijmen

€ 30 opgehaald