OK
×
Actievoerder
Noa Leemkuil

Erik Scherder Huis

 

Hi! Ik ben Noa en ik organiseer een fundraising evenement voor het Erik Scherder Huis. Jaarlijks lopen 400 tot 600 jongeren een ernstig hersenletsel op door bijvoorbeeld een ongeval of zinloos geweld. Deze jongeren hebben de mogelijkheid om te gaan revalideren in het Daan Theeuwes Centrum voor Intensieve Neurorevalidatie. Na hard werken kunnen de jongeren vaak weer een beetje lopen, praten en het geheugen activeren. Dit is heel fijn, maar ze hebben vaak nog een lange weg te gaan om zoveel mogelijk hun oude leven terug te kunnen krijgen, als dat al mogelijk is. Hun hele toekomst is in één klap weggevaagd en zullen moeten kijken naar nieuwe mogelijkheden. Dit kan in het Erik Scherder Huis. Jongeren met een hersenletsel zullen hier samen met leeftijdsgenoten werken aan het opbouwen van een nieuwe toekomst! Wil jij graag een steentje bijdragen en zorgen dat deze jongeren alles uit hun herstel en toekomst kunnen halen? Doneer dan hier!

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds logo 2

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds

Stichting Het Daan Theeuwes Fonds zet zich in voor de optimale revalidatie van jongeren met (zeer) ernstig hersenletsel. Daartoe is aan de wieg gestaan van oprichting van het Daan Theeuwes Centrum in Woerden, een gespecialiseerd revalidatiecentrum. Maar er is veel meer werk aan de winkel om de overlevers, hun families en vrienden weer sterk in de maatschappij te laten staan.

Het Daan Theeuwes Fonds richt zich daarom op projecten om jongeren met hersenletsel na hun intensieve revalidatie weer te helpen een toekomst op ten bouwen. Een 'tweede toekomst'. Want hun oude toekomst eindigde op het moment dat ze heel ernstig hersenletsel kregen.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 65 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
130%
7

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Noa Leemkuil

€ 65 opgehaald