OK
×
Actievoerder
Stichting Walk On

PROJECT MARCH loopt voor Stichting Walk On

Project MARCH is een team van 25 studenten dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijk en veelzijdig exoskelet, dat ingezet kan worden om mensen met een dwarslaesie weer te laten staan en te laten lopen. Wij van Project MARCH vinden dat door middel van technologie de kwaliteit van leven van mensen met een dwarslaesie verbeterd kan worden.

Het nieuwe team van 2019-2020 is een team van 25 studenten van de TU Delft, de Vrije Universiteit van Amsterdam en de Haagse Hogeschool. Het team bestaat uit studenten van verschillende disciplines, zoals Industrieel Ontwerpen, Werktuigbouwkunde, Electrotechniek en Klinische Technologie. Wij zetten voor een jaar onze studie stop om ons een jaar lang volledig te kunnen focussen op het (door)ontwikkelen van het exoskelet. Dit kunnen wij uiteraard niet zonder onze piloot Sjaan! Samen met Sjaan zullen wij in mei 2020 mee doen aan Cybathlon 2020 en zullen wij een jaar zo goed mogelijk ons best doen om deze wedstrijd te winnen. Tijdens deze wedstrijd zal de toepasselijkheid van het exoskelet getest worden door middel van het overkomen van verschillende obstakels, die vergelijkbaar zijn met het dagelijkse leven. Zoals bijvoorbeeld het opstaan uit een sofa of een trap op- en aflopen.

Wij zien een mooie toekomst van het exoskelet voor ons en staan daarom volledig achter de dappere daad van Dennie om op deze manier geld in te zamelen voor een nieuwe exoskelet!

avatarWees de eerste!

Geef Stichting een vliegende start met jouw gulle gift!

hart Doneer nu
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 500
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×